LEGO Magisk pariserhjul og rutsjebane 41689

Byggelegetj med pariserhjul og rutsjebane til brn

lego 41689 magisk pariserhjul og rutsjebane
 • 545 Dele
 • LEGO Friends Tema
 • 41689 SKU

Nu behøver børn ikke længere vente på, at et omrejsende tivoli kommer til byen. LEGO Friends Magisk pariserhjul og rutsjebane (41689) bringer den sjove stemning fra forlystelsesparken direkte ind på børns værelser. De kan køre rundt i det flotte pariserhjul med de søde, lilla vogne udformet som høje hatte, betjene slikboden og underholde publikum ved …

Læs mere...

Priser LEGO Magisk pariserhjul og rutsjebane 41689

Lego.com LEGO.com 349 kr Se

Se flere LEGO Friends sæt

Beskrivelse LEGO Magisk pariserhjul og rutsjebane 41689

Nu behøver børn ikke længere vente på, at et omrejsende tivoli kommer til byen. LEGO Friends Magisk pariserhjul og rutsjebane (41689) bringer den sjove stemning fra forlystelsesparken direkte ind på børns værelser. De kan køre rundt i det flotte pariserhjul med de søde, lilla vogne udformet som høje hatte, betjene slikboden og underholde publikum ved at udføre korttricks.

Magiske øjeblikke for hele familien
Børn vil blive tryllebundet af den magiske rutsjebane, der tilsyneladende får besøgende til at forsvinde! De vil elske at lege tryllekunstner og forvirre familien med dette forsvindingsnummer. Sættet er en fantastisk måde for voksne og børn at dele tivolisjov og cirkusstemning på, mens de genoplever minder om klassiske forlystelser.

Magisk rolleleg
Med LEGO Friends legesæt kan børn udforske den virkelige verdens spænding og farver sammen med venner, der altid støtter dem.

 • LEGO Friends legesættet Magisk pariserhjul og rutsjebane (41689) er den ideelle lille gave til kreative børn, der elsker tivoli, cirkus og forlystelser. Byggesættet rummer et magisk element, som børn kan imponere deres venner med.
Dette sæt med tivolitema indeholder 3 LEGO Friends minidukker med flot tøj og ansigtsmaling. Det omfatter også kreativt cirkustilbehør såsom jonglørkegler, slikkepind, høj hat og et kort over forlystelsesparken.
 • Børn kan tage en tur med LEGO pariserhjulet, underholde publikum med korttricks og jonglering, betjene slikboden eller få parkens gæster til at forsvinde, når de kører ned ad den magiske spiralrutsjebane!
 • Bunden af rutsjebanen har smarte spejlpaneler, der får minidukkerne til at "forsvinde". De forlader faktisk rutsjebaneen bag på modellen, så de kan overraske deres venner, som venter foran!
 • Dette LEGO Friends legesæt vil være en perfekt gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til kreative børn fra 7 år, der elsker at udspille scener fra virkelighedens verden sammen med deres venner – og er vilde med magi!
 • Pariserhjulet er over 22 cm højt, 18 cm bredt og 12 cm dybt, mens rutsjebanen er over 28 cm høj, 14 cm bred og 15 cm dyb.
 • Kan kombineres med andre LEGO Friends magiske tivolisæt – Magisk rutsjebane-forlystelse (41685), Magisk akrobatik (41686), Magiske tivoliboder (41687) og Magisk cirkusvogn (41688) – der kan gøre oplevelsen endnu sjovere.
 • Byd børn velkomne til den magiske Heartlake-verden, hvor de kan udforske deres interesser sammen med deres bedste venner.
 • LEGO Friends sæt lever op til strenge branchestandarder, hvilket sikrer, at de er af ensartet kvalitet og er kompatible – sådan har det været siden 1958.
 • Alle LEGO legesæt bliver testet på stort set enhver tænkelig måde, så du kan være sikker på, at hvert eneste byggesæt lever op til strenge sikkerhedsstandarder.
 • Produkt detaljer

  Officielt navn
  LEGO Magisk pariserhjul og rutsjebane
  SKU
  41689
  EAN
  5702016943511
  UPC
  673419347020
  Dele
  545
  Tema
  LEGO Friends
  LEGO pris
  349 kr
  Instruktioner
  Download byggevejledninger

  OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

  Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

  LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.