LEGO 41690 Friends julekalender

Sjælden

Gr nedtllingen til jul endnu sjovere med LEGO Friends

lego 41690 friends julekalender
 • 370 Dele
 • LEGO Friends Tema
 • 41690 SKU

Lad børn lege sig frem mod den perfekte jul med LEGO Friends julekalenderen (41690). Bag hver af de 24 låger gemmer sig et smukt og detaljeret byggelegetøj, som vil gøre nedtællingen til jul næsten lige så sjov som den store dag til sidst! En daglig glæde at udforske. De 24 gaver omfatter bl.a. 5 LEGO Friends …

Læs mere...

Priser LEGO 41690 Friends julekalender

Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -8% 184 kr Se

Se flere LEGO Friends sæt

Beskrivelse LEGO 41690 Friends julekalender

Lad børn lege sig frem mod den perfekte jul med LEGO Friends julekalenderen (41690). Bag hver af de 24 låger gemmer sig et smukt og detaljeret byggelegetøj, som vil gøre nedtællingen til jul næsten lige så sjov som den store dag til sidst!

En daglig glæde at udforske
De 24 gaver omfatter bl.a. 5 LEGO Friends mikrodukkefigurer. Der er også en gave til hver af pigerne, som repræsenterer deres særlige passion. Med dette kreative byggesæt kan børn genskabe hyggelige juleaktiviteter – de kan lave en bog, der kan læses i en stol af klodser ved pejsen nær juletræet.

Legeværdi for alle pengene
Minimodellerne kan bruges som pynt på et barns værelse, men er også perfekte til kreativ leg – der er en blender med bevægelig arm, en kagerulle, der kan rulle rigtigt, og en ovn med låge, der kan åbnes, så børn kan lege, at de bager årstidens godter. Gør juletiden magisk for børn med en julekalender, der bringer dem glæde hele december og videre frem.

 • Gør en Heartlake-fan glad i december med LEGO Friends julekalenderen (41690). Den er fyldt med sødt og juleinspireret legetøj og vil give nedtællingen til jul og tiden bagefter et strejf af LEGO magi.
 • Indeholder 5 mikrodukker med hver deres sok samt killinge- og hvalpefigurer. Byggelegetøjet med vintertema omfatter kane, snowboard og slæde. Der er også et klaver og en robot med fjernbetjening.
 • Bag hver låge gemmer sig et lille legetøj, som børn kan bygge. Modellerne kan bruges som pynt eller placeres på pladen, der kan vippes ned, så børn kan udspille festlige eventyr.
 • Selvom disse modeller er små, har de mange sjove legefunktioner, der kan sætte gang i juleinspirerede historier – kagerullen kan rulle, blenderens arm kan løftes, og ovndøren kan åbnes.
 • Dette er den ideelle gave til december til kreative børn, der gerne vil have en julekalender, de også kan nyde efter jul. Sættet indeholder 370 elementer og er perfekt til drenge og piger fra 6 år, der elsker leg med julestemning.
 • Æsken med LEGO Friends julekalenderen er over 25 cm høj, 37 cm bred og 6 cm dyb.
 • Heartlake-byggelegetøj er fyldt med realistiske detaljer og hjælper børn med at udforske den virkelige verden. Med denne LEGO Friends julekalender kan de udspille glæden ved at være sammen omkring jul.
 • LEGO legetøj og byggeklodser lever op til strenge branchestandarder, hvilket sikrer, at de er af ensartet kvalitet og er kompatible – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO legesæt til børn bliver testet på stort set enhver tænkelig måde, så du kan være sikker på, at hvert eneste byggesæt lever op til strenge sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Friends julekalender
SKU
41690
EAN
5702016916126
Dele
370
Tema
LEGO Friends
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
200 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.