LEGO Hundedagpleje 41691

Detaljeret klodsbygget st til glde for brn, som elsker hunde

lego 41691 hundedagpleje
 • 221 Dele
 • LEGO Friends Tema
 • 41691 SKU

Er du på udkig efter en gave til et barn, der elsker legetøj med hundetema? LEGO Friends sættet Hundedagpleje (41691) er et fantastisk valg. Det er fyldt med detaljer og 2 LEGO Friends minidukker, der hjælper dyreglade børn med at fordybe sig i timevis i kreativ leg med egne historier. Styrk børns fantasi. Der er masser …

Læs mere...

Priser LEGO Hundedagpleje 41691

Lego.com LEGO.com 126 kr Se

Se flere LEGO Friends sæt

Beskrivelse LEGO Hundedagpleje 41691

Er du på udkig efter en gave til et barn, der elsker legetøj med hundetema? LEGO Friends sættet Hundedagpleje (41691) er et fantastisk valg. Det er fyldt med detaljer og 2 LEGO Friends minidukker, der hjælper dyreglade børn med at fordybe sig i timevis i kreativ leg med egne historier.

Styrk børns fantasi
Der er masser af måder for børn at lege, at de har det sjovt med de hunde, de passer. De kan hjælpe LEGO Friends Emma med at vaske hundene i bassinet, give dem motion i haven og lære dem at løbe gennem en agilitytunnel. Sættet er fyldt med sødt tilbehør, som børn vil forelske sig i – der er et flot plejesæt og endda en lille hundepølle at samle op!

Luk op for en verden af kreativ leg
Heartlake-legesæt indeholder relaterbare figurer og detaljer fra virkeligheden, så små byggere kan udforske deres interesser med nyfundne venner ved deres side.

 • Giv børn, der elsker legetøj med dyreunger, timevis af kreativt sjov med LEGO Friends legesættet Hundedagpleje (41691), hvor de kan lade som om de passer hundehvalpe, mens hundenes ejere er på arbejde.
 • Indeholder LEGO Friends minidukker af Emma og Roxy, en hundefigur samt en hvalpefigur, der er ny i januar 2021. Der er også et plejeområde, kasseapparat samt separat badebassin og agilitytunnel.
 • Denne gave til børn er fyldt med scenarier til kreativ leg. De kan forestille sig, at de plejer hundene, leger med dem i haven, vasker dem i bassinet eller sælger hundesnacks til kunderne.
 • Glæd et hundeelskende barn med dette dyrelegetøj. Det vil være den ideelle fødselsdags- eller julegave eller en improviseret gave til børn fra 6 år. Der er ikke brug for meget byggeerfaring for at bygge dette legetøjssæt.
 • Dette sæt med dyre-look er en flot udstillingsgenstand. Det er over 13 cm højt, 17 cm bredt og 9 cm dybt, så det fylder ikke for meget og kan stå fremme, så det er klar til leg når som helst.
 • Dette hvalpelegetøj til børn rummer stor værdi for pengene og indeholder masser af sødt tilbehør, såsom en bold, tyggeben, pind, kage, kasse med mad, shampoo og en børste – og endda en hømhøm! – som sætter gang i fantasien.
 • Introducer små byggere til byen Heartlake, hvor de kan udforske deres interesser sammen med fantastiske venner.
 • Byggekomponenterne i dette nye LEGO legetøj lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO Friends sæt testes til det yderste for at sikre, at de lever op til de højeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Hundedagpleje
SKU
41691
EAN
5702016971750
Dele
221
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
126 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.