LEGO Armbånd med cool kaktus 41922

Ubegrnset kreativt sjov venter forude med dette cool armbndsst!

lego 41922 armband med cool kaktus
 • 33 Dele
 • LEGO DOTS Tema
 • 41922 SKU

Børn, der holder af naturen, vil elske at skabe og bære det topseje LEGO DOTS DIY-sæt Armbånd med cool kaktus (41922)! Dette kreative legetøjssæt indeholder et justerbart, fleksibelt lysegrønt armbånd, der passer til alle størrelser håndled, samt 32 farverige mosaikker, bl.a. specialdesignede mosaikker med kaktusmotiv. Armbåndet er nemt og intuitivt at lave, så børn kan …

Læs mere...

Priser LEGO Armbånd med cool kaktus 41922

Legen.dk Legen.dk -2% 59 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 60 kr Se
Lego.com LEGO.com 60 kr Se

Se flere LEGO DOTS sæt

Beskrivelse LEGO Armbånd med cool kaktus 41922

Børn, der holder af naturen, vil elske at skabe og bære det topseje LEGO DOTS DIY-sæt Armbånd med cool kaktus (41922)! Dette kreative legetøjssæt indeholder et justerbart, fleksibelt lysegrønt armbånd, der passer til alle størrelser håndled, samt 32 farverige mosaikker, bl.a. specialdesignede mosaikker med kaktusmotiv. Armbåndet er nemt og intuitivt at lave, så børn kan designe deres eget armbånd efter deres tøj eller humør og give det deres eget unikke præg.

Ingen forkert måde at lege på
Glæden ved dette lav selv-smykkesæt er børns mulighed for at udtrykke sig og udsmykke deres armbånd, præcis som de vil. Alt kan lade sig gøre med dette sjove armbånd, ligesom med alle de andre LEGO DOTS sæt – magien kommer fra barnets fantasi. De forskellige armbånd i serien er gode som uventede gaver til enhver anledning.

 • Overrask et kreativt barn med LEGO DOTS legetøjssættet Armbånd med cool kaktus (41922), og lad barnet drage ud på en sjov rejse med uendelige DIY-designmuligheder.
 • Vis unikke smykker frem! Børn kan styrke og finde deres egen stil, når de udsmykker det justerbare armbånd med de medfølgende 32 mosaikker. Legen starter, så snart posen åbnes!
 • Dette sæt rummer hurtig, fantasifuld kreativitet i sig selv. Børn kan også bruge mosaikkerne fra LEGO DOTS poserne med Ekstra DOTS til at udvide deres designs med seje nye idéer.
 • Alle designfans vil elske dette kreative sæt. Det holdbare armbånd, de farverige mosaikker og specialmosaikkerne med motiv vil være en sjov gave eller en god ekstra belønning til børn fra 6 år.
 • Kompakt og totalt bærbart. Armbåndet er over 20 cm langt, og dermed er dette sæt perfekt til spirende designere, der gerne vil øve sig på deres kreationer og derefter tage deres yndlingsversion på.
 • Åbn legetøjsposen, og sæt gang i den sjove udsmykning af armbåndet. Den nemme inspiration på emballagen gør det til en leg at designe, eller børn kan skabe deres egne mønstre igen og igen.
 • Giv børn kreative gaver, de selv kan skabe, med LEGO DOTS sæt. Dette smarte, selvlavede armbånd rummer ubegrænsede designmuligheder og hjælper med at opbygge børns kreativitet og selvtillid gennem sjov leg.
 • LEGO DOTS sæt rummer fri kreativitet og opmuntrer børn til at finde deres egen stil ved at designe og omdesigne smykker eller ting til værelset, mens de nyder LEGO leg.
 • LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Armbånd med cool kaktus
SKU
41922
EAN
5702016915174
UPC
673419341370
Dele
33
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
60 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.