LEGO 41927 Taskevedhæng – hund

Kommer snart

Kreativiteten stopper aldrig med designbare taskevedhæng!

lego 41927 taskevedhaeng hund
 • 84 Dele
 • LEGO DOTS Tema
 • 41927 SKU

Overrask et barn med det søde LEGO® DOTS dyresæt Taskevedhæng – hund (41927), hvor de kan lave en robust terning med silikonering, nøgleformet mosaikværktøj og masser af farverige mosaikker.Børn kan dekorere taskevedhænget ved hjælp af designidéer fra emballagen, eller de kan bruge deres kreativitet og evner til at finde på deres egne fantasifulde mønstre, når …

Læs mere...

Priser LEGO 41927 Taskevedhæng – hund

Legen.dk Legen.dk -2% 59 kr Se
Lego.com LEGO.com 60 kr Se

Se flere LEGO DOTS sæt

Beskrivelse LEGO 41927 Taskevedhæng – hund

 • Overrask et barn med det søde LEGO DOTS dyresæt Taskevedhæng – hund (41927), hvor de kan lave en robust terning med silikonering, nøgleformet mosaikværktøj og masser af farverige mosaikker.
 • Børn kan dekorere taskevedhænget ved hjælp af designidéer fra emballagen, eller de kan bruge deres kreativitet og evner til at finde på deres egne fantasifulde mønstre, når de tilpasser dette legetøj.
 • De medfølgende mosaikker er fremragende til kreativ udsmykning. Børn kan også bytte mosaikkerne ud med mosaikker fra andre designsæt og -poser, f.eks. Ekstra DOTS – serie 3 eller 4 (41921 eller 41931), og lave endnu flere sjove designs!
 • Ethvert barn, der holder af kreative projekter, vil elske dette taskevedhæng i form af en hund. Sættet er en hurtig og sjov pauseaktivitet, og vedhænget kan sidde på enhver taske, drenge og piger fra 6 år har.
 • Fantasifuldt sjov i bærbar størrelse. Hvert af de fantastiske taskevedhæng er over 4 cm høje og 3 cm brede og dybe og er dermed en holdbar og praktisk lille legetøjsgave til ethvert barn.
 • Giv børn spændende kreative elementer, de kan skabe og bruge, med LEGO DOTS sæt. Dette søde taskevedhæng giver børn seje muligheder for personlig tilpasning, der kan opbygge deres selvtillid, mens de har det sjovt.
 • LEGO DOTS sæt rummer ubegrænset åben kreativitet og inspirerer børn til at finde deres egen stil, når de skaber og designer cool elementer, mens de nyder glæden ved LEGO leg.
 • LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Taskevedhæng – hund
SKU
41927
EAN
5702016915020
UPC
673419341264
Dele
84
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
60 kr
Udgivelses dato
1. marts 2021
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.