LEGO Taskevedhæng – narhval 41928

Ram alle de rigtige kreative toner med designbare taskevedhng

lego 41928 taskevedhaeng narhval
 • 85 Dele
 • LEGO DOTS Tema
 • 41928 SKU

Overrask en fan af havets dyr med det supersøde LEGO DOTS sæt Taskevedhæng – narhval (41928)! Sættet er hurtigt at samle og giver børn mulighed for at skabe deres eget magiske taskevedhæng med en narhval, som de kan hænge på en taske eller rygsæk. Perfekt tilbehør med egen stil!. Taskevedhænget har en lille terning med plads …

Læs mere...

Priser LEGO Taskevedhæng – narhval 41928

Legen.dk Legen.dk -2% 59 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 60 kr Se
Lego.com LEGO.com 60 kr Se

Se flere LEGO DOTS sæt

Beskrivelse LEGO Taskevedhæng – narhval 41928

Overrask en fan af havets dyr med det supersøde LEGO DOTS sæt Taskevedhæng – narhval (41928)! Sættet er hurtigt at samle og giver børn mulighed for at skabe deres eget magiske taskevedhæng med en narhval, som de kan hænge på en taske eller rygsæk.

Perfekt tilbehør med egen stil!
Taskevedhænget har en lille terning med plads til masser af sjove designs, en silikonering til at sætte den fast med og et lille, nøgleformet mosaikværktøj. Børn kan bruge de blå, blågrønne og akvamarinfarvede mosaikker til at designe en realistisk narhval. Hvis de vil booste kreativiteten, kan de tilføje en pose Ekstra DOTS – serie 4 og dykke ned i et kreativt hav med endnu flere sjove ansigter og designs.

Sjov for designglade børn
Børn kan give taskevedhænget deres eget præg, ændre narhvalens udtryk i det uendelige og dele deres designs med venner. Det sjove taskevedhæng kombinerer et barns glæde for kreativt design med deres egen stil og vil være en skøn gave, der inspirerer til kreativ leg.

 • Overrask et barn med det undervandsinspirerede LEGO DOTS sæt Taskevedhæng – narhval (41928), der omfatter en robust terning med ring, nøgleformet mosaikværktøj og masser af farverige mosaikker.
 • Børn kan dekorere taskevedhænget ved hjælp af designidéer fra emballagen, eller de kan bruge deres kreativitet og evner til at finde på deres egne fantasifulde mønstre.
 • De medfølgende mosaikker er fremragende til kreativ udsmykning. Børn kan også bytte mosaikkerne ud med mosaikker fra andre designsæt og -poser, f.eks. Ekstra DOTS – serie 3 eller 4 (41921 eller 41931) og skabe endnu flere sjove designs!
 • Ethvert barn, der holder af kreative projekter, vil elske dette skønne taskevedhæng. Sættet er en hurtig og sjov pauseaktivitet, og vedhænget kan sidde på enhver taske, drenge og piger fra 6 år har.
 • Kreativ leg i bærbar størrelse. Hvert af de fantastiske taskevedhæng er over 4 cm høje og 3 cm brede og dybe og er dermed en holdbar og praktisk lille forkælelsesgave eller ekstra gave til ethvert barn.
 • Giv børn spændende kreativt legetøj, de kan skabe og bruge, med LEGO DOTS sæt. Denne søde narhval giver børn unikke muligheder for personlig tilpasning, der kan opbygge deres selvtillid, mens de har det sjovt.
 • LEGO DOTS sæt rummer ubegrænset åben kreativitet og inspirerer børn til at finde deres egen stil, når de skaber og designer cool elementer, mens de nyder glæden ved LEGO leg.
 • LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Taskevedhæng – narhval
SKU
41928
EAN
5702016915037
UPC
673419341271
Dele
85
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
60 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.