LEGO Taskevedhæng – leopard 41929

Brn kan lave deres eget sde taskevedhng med nemt og sjovt design!

lego 41929 taskevedhaeng leopard
 • 84 Dele
 • LEGO DOTS Tema
 • 41929 SKU

Sæt gang i en designfans fantasi med det bidske LEGO DOTS sæt Taskevedhæng – leopard (41929)! Sættet er hurtigt at samle og giver børn mulighed for at lave og tilpasse deres eget funky og stilfulde taskevedhæng med en leopard som tilbehør til en taske eller rygsæk. Perfekt lille overraskelse!. Dette DIY-sæt med taskevedhæng omfatter en lille …

Læs mere...

Priser LEGO Taskevedhæng – leopard 41929

Legen.dk Legen.dk -2% 59 kr Se
Lego.com LEGO.com 60 kr Se

Se flere LEGO DOTS sæt

Beskrivelse LEGO Taskevedhæng – leopard 41929

Sæt gang i en designfans fantasi med det bidske LEGO DOTS sæt Taskevedhæng – leopard (41929)! Sættet er hurtigt at samle og giver børn mulighed for at lave og tilpasse deres eget funky og stilfulde taskevedhæng med en leopard som tilbehør til en taske eller rygsæk.

Perfekt lille overraskelse!
Dette DIY-sæt med taskevedhæng omfatter en lille terning, en silikonering til at sætte den fast med, og et lille nøgleformet mosaikværktøj. Sættet indeholder masser af blå, lilla og lavendelfarvede mosaikker samt mosaikker med dyremotiv. Hjælp børn med at udvikle deres designs og kreative færdigheder med posen Ekstra DOTS – serie 4 (41931), der rummer mange flere mosaikker med ansigtsudtryk.

Sjov til kreative børn
Børn kan lave taskevedhænget i deres helt egen stil, ændre leopardens udtryk, så det matcher deres humør, og dele deres designs med vennerne. Taskevedhænget kombinerer børns kærlighed til kreativt design med deres egen stil og vil være en skøn gave til enhver anledning.

 • Overrask et barn med det flotte LEGO DOTS tilbehørssæt Taskevedhæng – leopard (41929), der omfatter en robust terning med ring, nøgleformet mosaikværktøj og masser af farverige mosaikker.
 • Børn kan dekorere taskevedhænget ved hjælp af designidéer fra legetøjets emballage, eller de kan bruge deres kreativitet og evner til at finde på deres egne fantasifulde mønstre.
 • De medfølgende mosaikker er fremragende til kreativ udsmykning. Børn kan også bytte mosaikkerne ud med mosaikker fra andre designsæt og -poser, f.eks. Ekstra DOTS – serie 3 eller 4 (41921 eller 41931), og lave endnu flere sjove designs!
 • Ethvert barn, der holder af kreative projekter, vil elske at få dette taskevedhæng som gave. Sættet er en sjov lille pauseaktivitet, og vedhænget kan sidde på enhver taske, drenge og piger fra 6 år har.
 • Personligt design i bærbar størrelse. Hvert taskevedhæng er over 4 cm højt og 3 cm bredt og dybt, indeholder masser af farverige mosaikker og er en holdbar og praktisk lille forkælelsesgave til ethvert barn.
 • Giv børn spændende kreative elementer, de kan skabe og bruge, med LEGO DOTS sæt. Dette søde taskevedhæng giver børn seje muligheder for personlig tilpasning, der kan opbygge deres selvtillid, mens de har det sjovt.
 • LEGO DOTS sæt inspirerer børn til ubegrænset åben kreativitet og til at finde deres egen stil, når de skaber og designer cool elementer, mens de nyder glæden ved LEGO leg.
 • LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Taskevedhæng – leopard
SKU
41929
EAN
5702016915044
UPC
673419341288
Dele
84
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
60 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.