LEGO 41930 Taskevedhæng – panda

Kommer snart

Endeløse designmuligheder i et sødt taskevedhæng!

lego 41930 taskevedhaeng panda
 • 84 Dele
 • LEGO DOTS Tema
 • 41930 SKU

Overrask et barn med det bambuselskende LEGO® DOTS sæt Taskevedhæng – panda (41930), der omfatter en robust terning med ring, nøgleformet mosaikværktøj og masser af farverige mosaikker.Børn kan udsmykke taskevedhænget ved hjælp af designidéer fra emballagen, eller de kan bruge deres kreativitet og designevner til at finde på deres egne fantasifulde mønstre til legetøjet.De medfølgende …

Læs mere...

Priser LEGO 41930 Taskevedhæng – panda

Lego.com LEGO.com 60 kr Se

Se flere LEGO DOTS sæt

Beskrivelse LEGO 41930 Taskevedhæng – panda

 • Overrask et barn med det bambuselskende LEGO DOTS sæt Taskevedhæng – panda (41930), der omfatter en robust terning med ring, nøgleformet mosaikværktøj og masser af farverige mosaikker.
 • Børn kan udsmykke taskevedhænget ved hjælp af designidéer fra emballagen, eller de kan bruge deres kreativitet og designevner til at finde på deres egne fantasifulde mønstre til legetøjet.
 • De medfølgende mosaikker er fremragende til kreativ udsmykning. Børn kan også bytte mosaikkerne ud med mosaikker fraandre designsæt og -poser, f.eks. Ekstra DOTS – serie 3 eller 4 (41921 eller 41931), og lave endnu flere sjove designs!
 • Ethvert barn, der holder af kreative projekter, vil elske dette seje taskevedhæng. Sættet er en hurtig og sjov gave, og vedhænget kan sidde på enhver taske, drenge og piger fra 6 år har.
 • Fantasifuldt sjov i bærbar størrelse. Hvert taskevedhæng er over 4 cm højt og 3 cm bredt og dybt og er dermed en unik, holdbar og praktisk lille legetøjsgave til ethvert barn.
 • Giv børn spændende kreative legetøjselementer, de kan skabe og bruge, med LEGO DOTS sæt. Dette taskevedhæng i form af en panda giver børn frie designmuligheder, der kan opbygge deres selvtillid, mens de har det sjovt.
 • LEGO DOTS sæt rummer ubegrænset åben kreativitet og inspirerer børn til at finde deres egen stil, når de skaber og designer cool elementer, mens de nyder glæden ved LEGO leg.
 • LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Taskevedhæng – panda
SKU
41930
EAN
5702016915051
Dele
84
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
60 kr
Udgivelses dato
1. marts 2021
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.