LEGO Ekstra DOTS – serie 4 41931

Det kreative sjov kan blive ved og ved med mosaikkerne fra Ekstra DOTS serie 4!

lego 41931 ekstra dots serie 4
 • 105 Dele
 • LEGO DOTS Tema
 • 41931 SKU

Børn og designfans vil elske posen Ekstra DOTS – serie 4 (41931) med dyretema! Disse ekstra mosaikker og elementer kan kombineres med alle de forskellige LEGO DOTS legetøjssæt og giver børn mulighed for at udvide deres designs og give dem et personligt præg, der passer til deres tøj, humør eller værelsesindretning. Fabelagtig kreativitet i en pose. …

Læs mere...

Priser LEGO Ekstra DOTS – serie 4 41931

Lego.com LEGO.com 15 kr Se
Legen.dk Legen.dk 29 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 30 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 35 kr Se

Se flere LEGO DOTS sæt

Beskrivelse LEGO Ekstra DOTS – serie 4 41931

Børn og designfans vil elske posen Ekstra DOTS – serie 4 (41931) med dyretema! Disse ekstra mosaikker og elementer kan kombineres med alle de forskellige LEGO DOTS legetøjssæt og giver børn mulighed for at udvide deres designs og give dem et personligt præg, der passer til deres tøj, humør eller værelsesindretning.

Fabelagtig kreativitet i en pose
Den fantastiske pose indeholder 105 farverige elementer, bl.a. mosaikker med dyreøjne og -munde, ører og poter, farvede mosaikker samt 10 hemmelige mosaikker blandt 16 mulige. Med dette sæt kan børn styrke deres kreative evner og tilpasse deres taskevedhæng, armbånd og værelsesindretning.

Gør design endnu sjovere
Glæden ved denne pose er børns mulighed for at bruge fantasien endnu mere, når de dekorerer deres LEGO DOTS legetøj. De kan mikse og matche med deres venner og lave deres egne unikke designs. Poserne vil være en sjov lille belønning eller hverdagsgave til et kreativt barn, eller en god ekstragave sammen med andre DOTS-sæt.

 • Boost ethvert barns kærlighed til at lave unikke DIY-smykker eller -ting til værelset med denne LEGO DOTS pose Ekstra DOTS – serie 4 (41931), som inspirerer børn til at vise deres egen stil. Indholdet i posen er en del af overraskelsen!
 • Styrk et barns kreativitet og designevner med denne pose, der indeholder 105 samlerelementer, bl.a. mosaikker med sødt dyretema, mosaikker med seje farver og 10 mosaikker med hemmeligt motiv.
 • Elementerne er ideelle til at dekorere alt fra armbånd til ting på værelset. Børn kan også bruge mosaikkerne sammen med andre DOTS-sæt eller et hvilket som helst andet LEGO sæt og tilpasse dem, som de vil!
 • Enhver fan af kreative DIY-projekter vil elske at åbne posen med Ekstra DOTS – serie 4 (41931). De nye farver og mosaikker med motiv vil være en sjov ekstragave eller "bare fordi"-gave til drenge og piger fra 6 år.
 • Giv børn spændende kreative elementer, de kan skabe og bruge, med LEGO DOTS legetøjssæt. Denne pose med farvemosaikker og klodser med motiv vil hjælpe med at opbygge børns kreative selvtillid, imens de har det sjovt.
 • LEGO DOTS poser med ekstra mosaikker rummer ubegrænset kreativitet og booster børns evne til at finde deres egen stil ved at designe og tilpasse smykker eller ting til værelset, mens de nyder LEGO leg.
 • LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Ekstra DOTS – serie 4
SKU
41931
EAN
5702016915266
UPC
673419341417
Dele
105
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
15 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.