LEGO Masser af DOTS 41935

Slip fantasien og kreativiteten ls med en ske cool DOTS!

lego 41935 masser af dots
 • 1040 Dele
 • LEGO DOTS Tema
 • 41935 SKU

Glæd et barn, der elsker kreativt design, med LEGO DOTS sættet Masser af DOTS (41935) med mere end 1.000 elementer. Det er fyldt med spændende farver og former, bl.a. ¼-, ½- og helcirkler samt kvadratiske mosaikker i alle regnbuens farver, og vil kickstarte kreativiteten. Med de mange forskellige DOTS kan børn skabe i det uendelige! Ubegrænset …

Læs mere...

Priser LEGO Masser af DOTS 41935

Lego.com LEGO.com 126 kr Se
Legen.dk Legen.dk 159 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 180 kr Se

Se flere LEGO DOTS sæt

Beskrivelse LEGO Masser af DOTS 41935

Glæd et barn, der elsker kreativt design, med LEGO DOTS sættet Masser af DOTS (41935) med mere end 1.000 elementer. Det er fyldt med spændende farver og former, bl.a. ¼-, ½- og helcirkler samt kvadratiske mosaikker i alle regnbuens farver, og vil kickstarte kreativiteten. Med de mange forskellige DOTS kan børn skabe i det uendelige!

Ubegrænset personlig stil i en æske
Dette enorme sæt giver børn mulighed for at skabe præcis de designs, de vil, med masser af elementer og forslag til at tilpasse deres LEGO DOTS accessories, ting til værelset eller andre LEGO sæt (sælges separat). Æsken indeholder masser af kreative mønstre som inspiration, og selvtilliden og fantasien kan nå uanede højder.

Cool og kreative vibes
Glæden ved dette sæt ligger i børns mulighed for at mikse og matche farverige elementmønstre med vennerne og vise deres unikke designs. Æsken vil være sjov til kreative leg i grupper, eller en suveræn gave til et barn, som så kan tilpasse andre LEGO sæt i samlingen.

 • Gør et barn glad med det enorme LEGO DOTS sæt Masser af DOTS (41935), og inspirer barnet til at styrke kreativiteten og samtidig udvikle designevner og lave sine egne unikke mønstre.
 • Udvid et barns kreative fantasi med mere end 1.000 elementer i et rigt udvalg af smukke farver – nogle af dem har aldrig været med i DOTS-sæt før!
 • Hvad er der i æsken? Udelukkende flotte, imponerende, farverige DOTS! Med 44 forskellige typer DOTS-elementer og masser af inspiration kan børn udsmykke armbånd, ting til værelset eller andre LEGO sæt.
 • Børn, der brænder for kreativt design, vil elske sættet Masser af DOTS (41935). Elementerne er glimrende til fælles kreative projekter og vil være en perfekt julegave til drenge og piger fra 6 år.
 • Giv børn spændende kreative elementer, de kan skabe og bruge, med LEGO DOTS sæt (sælges separat). Denne æske med elementer og mosaikker i mange farver vil hjælpe med at opbygge børns selvtillid og kreative evner, imens de har det sjovt.
 • LEGO DOTS booster børns evner til at finde deres egen stil og styrker fantasien, når de designer og omdesigner smykker eller ting til værelset, mens de nyder LEGO leg.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Masser af DOTS
SKU
41935
EAN
5702016915839
Dele
1040
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
126 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.