LEGO Blyantsholder 41936

Udsmyk en blyantsholder med rumtema med personlige designs

lego 41936 blyantsholder
 • 321 Dele
 • LEGO DOTS Tema
 • 41936 SKU

Glæd fans af rummet og kreativt design med denne flotte LEGO DOTS Blyantsholder (41936)! Sættet er hurtigt og nemt at samle, takket være det medfølgende instruktionshæfte, så børn kan lave deres egen blyantsholder og designe den efter deres humør eller stil. Oprydning og sortering er en leg med den medfølgende opbevaringsbakke. Kreativ DIY-teknologi. Dette praktiske, smarte …

Læs mere...

Priser LEGO Blyantsholder 41936

Proshop.dk Proshop.dk -38% 112 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk -12% 158 kr Se
Legen.dk Legen.dk -12% 159 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 180 kr Se
LEGO.com LEGO.com 180 kr Se

Se flere LEGO DOTS sæt

Beskrivelse LEGO Blyantsholder 41936

Glæd fans af rummet og kreativt design med denne flotte LEGO DOTS Blyantsholder (41936)! Sættet er hurtigt og nemt at samle, takket være det medfølgende instruktionshæfte, så børn kan lave deres egen blyantsholder og designe den efter deres humør eller stil. Oprydning og sortering er en leg med den medfølgende opbevaringsbakke.

Kreativ DIY-teknologi
Dette praktiske, smarte sæt styrker børns fantasi og evne til kreativ leg. Det indeholder en høj, raketformet blyantsholder i blå og sort med en vinduesramme forrest til et billede eller en tegning og plads bagpå til f.eks. blyanter, samt masser af farverige elementer til at gøre raketten unik.

Til børn, der elsker kreativt legetøj
Glæden ved dette sæt er børns mulighed for at være fantasifulde og dekorere blyantsholderen, præcis som de har lyst, så den passer til deres humør eller værelse, eller så de kan dele deres designs med vennerne. Det vil være en super hverdagsgave eller en perfekt belønning efter en flot indsats.

 • Styrk et barns kreativitet med den eventyrfyldte LEGO DOTS Blyantsholder (41936), og inspirer barnet til at udvikle fantasien og samtidig booste sine designevner ved at give raketten et helt personligt præg.
 • Opbevaring i raketform! Børn kan booste deres evner til at udtrykke sig kreativt, når de dekorerer den multifunktionelle blyantsholder ved at følge de medfølgende mønsteridéer eller finde på deres helt eget, nye look.
 • Hvad er der i bakken? Dette sjove sæt indeholder en rumraket, der kan bygges, med en vinduesramme, der kan åbnes, og som har plads til et billede eller en tegning, samt plads bagpå til blyanter, brevpapir eller andre småting.
 • Alle børn fra 6 år, der brænder for rumfart og kreativt design, vil elske sættet Blyantsholder (41936). Raketten kan tilpasses med de farverige elementer og vil være en perfekt kreativ gave til drenge og piger.
 • Den praktiske, dekorative raket er over 18 cm høj og 7 cm bred, og dermed er dette spændende og kreative DIY-legetøj perfekt til unge designere, der gerne vil øve sig i deres designs om og om igen.
 • Giv børn spændende kreative elementer, de kan skabe og bruge, med LEGO DOTS sæt. Dette udsmykningssæt til værelset, som har sin egen opbevaringsbakke, kan hjælpe med at opbygge børns selvtillid og kreative evner, imens de har det sjovt.
 • LEGO DOTS booster børns evner til at finde deres egen stil og styrker fantasien, når de designer og omdesigner smykker eller ting til værelset, mens de nyder LEGO leg.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Blyantsholder
SKU
41936
EAN
5702017257433
UPC
673419341479
Dele
321
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
180 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.