LEGO Multipak med sommerstemning 41937

Introducer et barn for LEGO DOTS sjov med dette kreative sommerst

lego 41937 multipak med sommerstemning
 • 441 Dele
 • LEGO DOTS Tema
 • 41937 SKU

Er du på udkig efter en fødselsdagsgave, modtageren selv kan lave? Så er LEGO DOTS sættet Multipak med sommerstemning (41937) det helt rigtige. Det åbner for den kreative DOTS-verden og styrker børns designevner og selvtillid med forskellige elementer, der går fra let til mere detaljeret. Masser af kreativ sjov. Dette DIY-sæt indeholder forskellige DOTS-ting, som alle …

Læs mere...

Priser LEGO Multipak med sommerstemning 41937

Legen.dk Legen.dk -15% 229 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -7% 250 kr Se
LEGO.com LEGO.com 270 kr Se

Se flere LEGO DOTS sæt

Beskrivelse LEGO Multipak med sommerstemning 41937

Er du på udkig efter en fødselsdagsgave, modtageren selv kan lave? Så er LEGO DOTS sættet Multipak med sommerstemning (41937) det helt rigtige. Det åbner for den kreative DOTS-verden og styrker børns designevner og selvtillid med forskellige elementer, der går fra let til mere detaljeret.

Masser af kreativ sjov
Dette DIY-sæt indeholder forskellige DOTS-ting, som alle kan tilpasses, nemlig et armbånd, løve-taskevedhæng, billedramme med ophængningselement og en kaktus-formet blyantholder. Børn kan bruge de medfølgende elementer til at skabe endeløse designs på alle tingene, eller udvide deres kreativitet med posen Ekstra DOTS – serie 5 (41932) (sælges separat).

Sommerlig kreativitet
Glæden ved denne multipak er at give børn mulighed for at mikse og matche mønstre på de forskellige genstande, udstille deres kreative designs eller dele dem med venner. Sættet er en fremragende introduktion til DIY-kreativitet eller praktisk aktivitet i grupper, med noget, som alle kan tage del i.

 • Inspirer et barns kreativitet med det spændende LEGO DOTS sæt Multipak med sommerstemning (41937), og se selvtilliden vokse, når barnet styrker sine designevner med forskellige, sjove genstande.
 • Se min kreative stil! Børn kan styrke deres evner til at udtrykke sig, når de udsmykker de forskellige genstande i sættet, enten ved at følge de medfølgende mønsteridéer eller finde på deres egne.
 • Hvad er der i bakken? Dette sæt indeholder et justerbart armbånd i lyseblå, et løve-taskevedhæng, en billedramme med ophængningselement og en kaktus-blyantholder med bevægelige arme, samt masser af farverige elementer.
 • Børn, der brænder for kreative projekter, vil elske sættet Multipak med sommerstemning (41935). Genstandene, der kan tilpasses, og de sjove farver gør det til en perfekt kreativ gave til drenge og piger fra 6 år.
 • Bærbart, dekorativt, praktisk. Kaktussen er over 12 cm høj og 6 cm bred, og med dette spændende og kreative lav selv-sæt kan unge designere øve sig i deres designs om og om igen.
 • Giv børn spændende kreative elementer, de kan skabe og bruge, med LEGO DOTS sæt. Denne multipak, der har sin egen opbevaringsbakke, kan hjælpe med at opbygge børns selvtillid og kreative evner, imens de har det sjovt.
 • LEGO DOTS booster børns evner til at finde deres egen stil og styrker fantasien, når de designer og omdesigner smykker eller ting til værelset, mens de nyder LEGO leg.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Multipak med sommerstemning
SKU
41937
EAN
5702017258454
UPC
673419341486
Dele
441
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
270 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.