LEGO Kreativt designersæt 41938

Inspirer et barns kreativitet og designevner med dette st

lego 41938 kreativt designersaet
 • 779 Dele
 • LEGO DOTS Tema
 • 41938 SKU

Det ultimative LEGO DOTS sæt, Kreativt designersæt (41938), er perfekt til børn, der elsker at lave ting selv, og styrker deres kreative evner, designfærdigheder og selvtillid. Ubegrænset DIY-sjov. Dette sæt indeholder et magasin fuldt af kreativ inspiration, masser af vejledninger til at lave ting til værelset online på LEGO.com/buildinginstructions, samt samlevejledninger i magasinet til 5 DOTS-genstande …

Læs mere...

Priser LEGO Kreativt designersæt 41938

Lego.com LEGO.com 244 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 255 kr Se

Se flere LEGO DOTS sæt

Beskrivelse LEGO Kreativt designersæt 41938

Det ultimative LEGO DOTS sæt, Kreativt designersæt (41938), er perfekt til børn, der elsker at lave ting selv, og styrker deres kreative evner, designfærdigheder og selvtillid.

Ubegrænset DIY-sjov
Dette sæt indeholder et magasin fuldt af kreativ inspiration, masser af vejledninger til at lave ting til værelset online på LEGO.com/buildinginstructions, samt samlevejledninger i magasinet til 5 DOTS-genstande – et skrivebordssystem, skuffer i 2 lag, opslagstavle til ophængning, billedramme og en lille bakke. Børn kan bruge de farvede elementer og mosaikker med bogstaver til at skabe designs og beskeder på genstandene, eller de kan udvide den kreativite leg med en pose Ekstra DOTS – serie 5 (41932) eller æsken Masser af DOTS (41935) (sælges separat).

Det perfekte kreative sæt
Glæden ved dette designersæt er, at børn kan lave genstande til deres eget værelse med den medfølgende inspiration, tips og tricks, så de kan vise deres unikke designevner frem eller dele dem med venner.

 • Beløn et barn med LEGO DOTS sættet Kreativt designersæt (41938), og inspirer barnet til at styrke sin kreativiteten og samtidig booste designevnerne og lave sine egne unikke genstande.
 • Boost et barns fantasi med 5 modeller, samt inspiration til mange flere online, og mere end 650 elementer, herunder 72 mosaikker med påtrykte bogstaver, så børn kan skrive beskeder på modellerne eller andre DOTS-sæt.
 • Hvad er der i æsken? Masser af flerfarvede DOTS-elementer, 5 genstande til værelsesindretning, der kan laves og udsmykkes, et inspirerende magasin med flere designidéer, og et diamantformet elementværktøj, som gør det nemt at omdesigne genstanden.
 • Alle børn fra 7 år, der brænder for kreativt design, vil elske sættet Kreativt designersæt (41938). Elementerne og modellerne vil være en sjov hverdagsgave til drenge og piger, som fortjener noget særligt.
 • Dekorativt og praktisk. Dette spændende og kreative DIY-sæt er perfekt til unge designere, der gerne vil øve sig i deres kreationer, og det rummer uendelige muligheder for at finde sin egen stil på en fantasifuld, sjov og fri måde.
 • Giv børn spændende og kreative genstande, de kan skabe og bruge, med LEGO DOTS sæt. Denne æske med elementer, modeller og inspiration kan hjælpe med at opbygge børns selvtillid og kreative evner, imens de har det sjovt.
 • LEGO DOTS booster børns evner til at finde deres egen stil og styrker fantasien, når de designer og omdesigner smykker eller ting til værelset, mens de nyder LEGO leg.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Kreativt designersæt
SKU
41938
EAN
5702016915860
UPC
673419341493
Dele
779
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
244 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.