LEGO Taskevedhæng – drage 41939

Giv en uovertruffen gave med et taskevedhng, der kan personliggres

lego 41939 taskevedhaeng drage
 • 82 Dele
 • LEGO DOTS Tema
 • 41939 SKU

Glæd et barn, der elsker drager og kreativt design, med det supercool LEGO DOTS sæt Taskevedhæng – drage (41939)! Med dette robuste vedhæng i høj kvalitet kan børn designe og udsmykke deres egen vilde drage, som kan passe på nøgler eller hænge på en rygsæk. Personligt udtryk. Denne kreative gave omfatter en terning med plads til …

Læs mere...

Priser LEGO Taskevedhæng – drage 41939

Lego.com LEGO.com 60 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 60 kr Se

Se flere LEGO DOTS sæt

Beskrivelse LEGO Taskevedhæng – drage 41939

Glæd et barn, der elsker drager og kreativt design, med det supercool LEGO DOTS sæt Taskevedhæng – drage (41939)! Med dette robuste vedhæng i høj kvalitet kan børn designe og udsmykke deres egen vilde drage, som kan passe på nøgler eller hænge på en rygsæk.

Personligt udtryk
Denne kreative gave omfatter en terning med plads til masser af sjove designs, en ring til at fastgøre den med og et elementværktøj. Børn kan bruge elementerne i lavendel, blå, blågrøn og pink til at designe en unik drage. Giv kreativiteten et ekstra skub med en pose med Ekstra DOTS – serie 4 (41931, sælges separat), og skab alle mulige nye ansigter og designs.

Sjov for børn, der elsker kreativt design
Børn kan give taskevedhænget et personligt præg, ændre dragens udtryk og derefter dele deres designs med vennerne. Det sjove lille legetøj er ideelt til at kombinere børns passion for kreativt design med deres egen stil og vil være en dejlig "bare fordi"-gave eller julegave, der kan inspirere til kreativ leg.

 • Overrask et barn med det geniale LEGO DOTS sæt Taskevedhæng – drage (41939), der omfatter en robust terning med ring, elementværktøj og masser af farverige mosaikker.
 • Børn kan blive inspireret til at udsmykke taskevedhænget ved hjælp af designidéer fra emballagen, eller de kan styrke deres kreativitet og designevner ved at skabe deres egne fantasifulde mønstre.
 • De medfølgende elementer er fremragende til kreativ udsmykning. Børn kan også bytte elementerne ud med elementer fra andre designsæt og -poser, f.eks. Ekstra DOTS – serie 4 (41931, sælges separat) og skabe endnu flere sjove designs!
 • Alle børn vil elske dette skønne taskevedhæng. Sættet vil være en populær "bare fordi"-gave eller ekstra julegave, og vedhænget kan sidde på en nøglering eller enhver taske, drenge og piger fra 6 år har.
 • Kreativ og anvendelig leg hver dag. Hvert af taskevedhængene er over 4 cm højt, 3 cm bredt og 3 cm dybt og er dermed en holdbar og praktisk lille forkælelses- eller overraskelsesgave til ethvert barn.
 • Giv børn spændende kreativt legetøj, de kan skabe og bruge, med LEGO DOTS sæt. Denne søde drage giver børn unikke muligheder for personlig tilpasning, der kan opbygge deres selvtillid, mens de har det sjovt.
 • LEGO DOTS sæt rummer ubegrænset åben kreativitet og inspirerer børn til at finde deres egen stil, når de skaber og designer cool elementer, mens de nyder glæden ved LEGO leg.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Taskevedhæng – drage
SKU
41939
EAN
5702016915341
Dele
82
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
60 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.