LEGO Taskevedhæng – enhjørning 41940

Giv en uovertruffen "bare fordi"-gave med et taskevedhng, der kan personliggres

lego 41940 taskevedhaeng enhjorning
 • 80 Dele
 • LEGO DOTS Tema
 • 41940 SKU

Overrask en fan af enhjørninger med det cool LEGO DOTS sæt Taskevedhæng – enhjørning (41940)! Dette accessory-sæt er hurtigt at dekorere, så børn kan skabe og udsmykke deres egen mystiske enhjørning, som kan passe på nøgler eller hænge på en taske. Den perfekte accessory med personlig stil. Denne kreative gave omfatter en terning med plads til …

Læs mere...

Priser LEGO Taskevedhæng – enhjørning 41940

Lego.com LEGO.com 60 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 67 kr Se

Se flere LEGO DOTS sæt

Beskrivelse LEGO Taskevedhæng – enhjørning 41940

Overrask en fan af enhjørninger med det cool LEGO DOTS sæt Taskevedhæng – enhjørning (41940)! Dette accessory-sæt er hurtigt at dekorere, så børn kan skabe og udsmykke deres egen mystiske enhjørning, som kan passe på nøgler eller hænge på en taske.

Den perfekte accessory med personlig stil
Denne kreative gave omfatter en terning med plads til masser af sjove designs, en ring til at fastgøre den med og et elementværktøj. Børn kan bruge elementerne med regnbue- og glimmermotiv til at designeen magisk enhjørning. Giv kreativiteten et ekstra skub med en pose med Ekstra DOTS – serie 4 (41931, sælges separat), og skab alle mulige nye ansigter og designs.

Sjov for børn, der elsker kreativt design
Børn kan ændre den drilske enhjørnings udtryk og dele deres designs med vennerne. Det sjove legetøj med taskevedhæng er ideelt til at kombinere børns passion for kreativt design med deres egen stil og vil være en dejlig "bare fordi"-gave eller julegave, der kan inspirere til kreativ leg.

 • Overrask et barn, der elsker kreativt design, med det mystiske LEGO DOTS sæt Taskevedhæng – enhjørning (41940), der omfatter en robust terning med ring, elementværktøj og masser af farverige mosaikker.
 • Børn kan dekorere taskevedhænget ved hjælp af designidéer fra emballagen, eller de kan bruge deres kreativitet og evner til at finde på deres egne udtryksfulde, dyrerelaterede mønstre.
 • De medfølgende elementer er fremragende til kreativ udsmykning. Børn kan også bytte elementerne ud med elementer fra andre designsæt og -poser, f.eks. Ekstra DOTS – serie 4 (41931, sælges separat) og skabe endnu flere sjove designs!
 • Ethvert barn, der holder af kreative projekter, vil elske dette taskevedhæng. Sættet er en hurtig og sjov pauseaktivitet, og vedhænget kan sidde på enhver taske, drenge og piger fra 6 år har.
 • Selvstændig leg i bærbar størrelse. Hvert af de fantastiske taskevedhæng er over 4 cm højt, 3 cm bredt og 3 cm dybt og er dermed en holdbar og praktisk lille forkælelsesgave eller ekstra gave til ethvert barn.
 • Giv børn spændende kreativt legetøj, de kan skabe og bruge, med LEGO DOTS sæt. Denne magiske enhjørning giver børn unikke muligheder for personlig tilpasning, der kan opbygge deres selvtillid, mens de har det sjovt.
 • LEGO DOTS sæt rummer ubegrænset åben kreativitet og inspirerer børn til at finde deres egen stil, når de skaber og designer cool elementer, mens de nyder glæden ved LEGO leg.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder forat sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Taskevedhæng – enhjørning
SKU
41940
EAN
5702016915358
Dele
80
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
60 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.