LEGO Doms Dodge Charger 42111

Eventyr i hj fart for bilelskende brn og fans

lego 42111 doms dodge charger scaled
 • 1077 Dele
 • LEGO Technic Tema
 • 42111 SKU

Giv Fast & Furious-fans det ultimative adrenalinspark med LEGO Technic byggesættet Doms Dodge Charger (42111) til børn og voksne. Sættet er baseret på den ikoniske Dodge Charger R/T fra 1970'erne og er fyldt med autentiske detaljer. Kølerhjelmen, der kan åbnes, afslører en modelversion af den ikoniske V8-motor. Andre seje detaljer omfatter bevægelige stempler, wishbone-affjedring, styresystem …

Læs mere...

Priser LEGO Doms Dodge Charger 42111

Proshop.dk Proshop.dk -32% 675 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -27% 733 kr Se
Legen.dk Legen.dk -20% 799 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -20% 800 kr Se
LEGO.com LEGO.com 999 kr Se

Se flere LEGO Technic sæt

Beskrivelse LEGO Doms Dodge Charger 42111

Giv Fast & Furious-fans det ultimative adrenalinspark med LEGO Technic byggesættet Doms Dodge Charger (42111) til børn og voksne. Sættet er baseret på den ikoniske Dodge Charger R/T fra 1970'erne og er fyldt med autentiske detaljer. Kølerhjelmen, der kan åbnes, afslører en modelversion af den ikoniske V8-motor. Andre seje detaljer omfatter bevægelige stempler, wishbone-affjedring, styresystem og luftkøler. Der er ovenikøbet beholdere med kvælstof i bagagerummet for at give ekstra liv til Doms dristige biljagter i høj fart.

Præcis som i virkeligheden!

Fans fra 10 år vil elske at bygge deres helt egen kopimodel af Dominic Torettos berømte bil. Efter Dodge Charger-bilen er bygget, kommer der for alvor gang i legen, når fans udspiller klassiske scener fra The Fast and The Furious-filmen og giver nyt liv til gadeløbenes adrenalinfyldte verden.

Fantastisk byggelegetøj til kreativ leg

LEGO Technic universet indeholder avanceret byggelegetøj til LEGO fans, der er klar til deres næstebyggeudfordring.

 • Inspirer fans til at genskabe deres yndlingsscener fra Fast & Furious-filmene med denne fantastiske LEGO Technic Doms Dodge Charger (42111), en fantastisk kopimodel af den klassiske muskelbil.
 • Med 1.077 elementer er dette seje byggesæt en sjov udfordring for børn og fans, der elsker legetøjsmodelbiler. Inspireret af den oprindelige Dodge Charger R/T fra 1970'erne er denne nøjagtige kopi fyldt med realistiske detaljer.
 • Autentiske detaljer giver fans mulighed for at genskabe spændingen ved at køre den rigtige bil med bevægelige stempler, affjedring, styresystem og luftkøler. Efter legen kan fans vise modellen frem i den berømte baghjulsposition.
 • På udkig efter en sej julegave til børn fra 10 år eller voksne, der elsker biler? Dette er et fremragende valg. Fans kan bygge modelversionen af Doms bil og derefter udforske dens seje detaljer, når de genskaber Fast & Furious-filmscener.
 • Denne modelbil er over 39 cm lang, 16 cm bred og 11 cm høj og har den helt rigtige størrelse til eventyrlige rollelege i høj fart. Lad den stå i baghjulspositionen som en iøjnefaldende udstillingsgenstand.
 • Der medfølger en trykt vejledning, så det er nemt for unge byggere at komme i gang.
 • Introducer børn til en verden af byggesjov med LEGO Technic sæt. Med fantastiske køretøjsdesigns og seje funktioner fortsætter den sjove leg, længe efter at modellen er bygget.
 • LEGO Technic sæt overholder de højeste branchestandarder, hvilket sikrer, at disse sjove byggesæt til børn er nemmeat sætte sammen hver gang.
 • LEGO Technic byggesæt testes grundigt for at sikre, at de alle opfylder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Doms Dodge Charger
SKU
42111
EAN
5702016617498
UPC
673419318631
Dele
1077
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
999 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.