LEGO Sekshjulet Volvo-dumper 42114

En spndende byggeoplevelse for fans af legest med byggeplads-tema

lego 42114 sekshjulet volvo dumper scaled
 • 2193 Dele
 • LEGO Technic Tema
 • 42114 SKU

LEGO Technic Sekshjulet Volvo-dumper (42114) er en realistisk modelversion af Volvos største dumper og er ideel til børn, der elsker entreprenørmaskiner. Lastbilen drives af 1 stor vinkelpositionsmotor, 1 XL-motor og 1 L-motor med en realistisk funktion takket være Bluetooth-styret Smarthub. Udforsk appen for at finde nye måder at lege på. Der er masser af autentiske detaljer, …

Læs mere...

Priser LEGO Sekshjulet Volvo-dumper 42114

Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 1 995 kr Se
Lego.com LEGO.com 1 999 kr Se

Se flere LEGO Technic sæt

Beskrivelse LEGO Sekshjulet Volvo-dumper 42114

LEGO Technic Sekshjulet Volvo-dumper (42114) er en realistisk modelversion af Volvos største dumper og er ideel til børn, der elsker entreprenørmaskiner. Lastbilen drives af 1 stor vinkelpositionsmotor, 1 XL-motor og 1 L-motor med en realistisk funktion takket være Bluetooth-styret Smarthub.

Udforsk appen for at finde nye måder at lege på
Der er masser af autentiske detaljer, som børn kan opdage, og de kan styre lastvognen ved hjælp af LEGO Technic CONTROL+-appen. Brug de forskellige styreskærme til at køre fremad, bakke, styre, skifte hastighed og gear eller tømme dumperens tippelad. Børn får også et personligt instrumentbræt med autentiske førerhuselementer. De indbyggede udfordringer og belønninger hjælper børn med at udvikle deres kørefærdigheder, og de kan opdage inspirerende indhold i appen.

Autentiske detaljer inspirerer til kreativ leg
LEGO Technic legesæt med entreprenørmaskiner er ideelle til LEGO fans, der er klar til en ny udfordring med fartøjer, der ligner og kører som den ægte vare.

 • Børn vil elske at bygge deres helt egen modelversion af den klassiske A60H-dumper fra Volvo. Og med seje funktioner i LEGO Technic CONTROL+-appen fortsætter den sjove oplevelse, længe efter modellen er bygget.
 • Med LEGO Technic byggesættet Sekshjulet Volvo-dumper (42114) kan børn lære hemmelighederne bag mega-entreprenørmaskiner, når de styrer, tipper ladet og skifter gear ved hjælp af appen.
 • Denne model er fyldt med autentiske detaljer. LEGO Technic CONTROL+-appen giver børn kontrollen, når de udforsker de forskellige styreskærme, udfordringer, belønninger og eksklusivt indhold i appen.
 • Er du på udkig efter et sejt fjernbetjent lastbilslegetøj? Løft den kreative leg til et nyt niveau med dette fantastiske, app-styrede LEGO Technic Volvo-modelsæt, som vil være en fremragende fødselsdagsgave til enhver ung bygger fra 11 år.
 • Legetøjsmodellen af en Volvo-lastbil er over 20 cm høj, 60 cm lang og 20 cm bred, hvilket gør den ideel til byggeplads-rolleleg. Kombiner med andre byg selv-legesæt for at få det endnu sjovere.
 • Byggeprocessen kan starte uden batterier, men for at nyde den fulde kraft og de seje tekniske funktioner i dette app-styrede legetøj skal du bruge 6 x AA 1,5-volts batterier.
 • Der medfølger trykt vejledning, så det kreative sjov starter øjeblikkeligt med dette fantastiske byggesæt til børn.
 • LEGO Technic byggesæt er ideelle til børn, der elsker at bygge og er klar til en ny udfordring. Med masser af forskelligt og sjovt bygbart legetøj er LEGO Technic universet elsket af både børn og voksne.
 • Hvert eneste LEGO Technic sæt lever op til de højeste branchestandarder, hvilket sikrer, at delene i hvert eneste fartøj er nemme at sætte sammen hver gang.
 • LEGO Technic sæt testes grundigt for at sikre, at de alle lever op til de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Sekshjulet Volvo-dumper
SKU
42114
EAN
5702016617528
UPC
673419318662
Dele
2193
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
1 999 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.