LEGO Lamborghini Sián FKP 37 42115

En fordybende byggeproces med en fantastisk udstillingsgenstand at beundre

lego 42115 lamborghini sin fkp 37
 • 3696 Dele
 • LEGO Technic Tema
 • 42115 SKU

Oplev den umiskendelige kraft og det unikke udseende, der kendetegner Lamborghini Sián FKP 37, når du fordyber dig i dette LEGO Technic byggesæt (42115). Med sine sublime detaljer er denne modelbil en virkelighedstro gengivelse af den originale Sián FKP 37 i iøjnefaldende limegrøn med gyldne fælge. Skønheden ligger i detaljerne. De autentiske funktioner omfatter 8-trins gearkasse, …

Læs mere...

Priser LEGO Lamborghini Sián FKP 37 42115

Proshop.dk Proshop.dk -30% 2 450 kr Se
Legen.dk Legen.dk -14% 2 995 kr Se
LEGO.com LEGO.com 3 499 kr Se

Se flere LEGO Technic sæt

Beskrivelse LEGO Lamborghini Sián FKP 37 42115

Oplev den umiskendelige kraft og det unikke udseende, der kendetegner Lamborghini Sián FKP 37, når du fordyber dig i dette LEGO Technic byggesæt (42115). Med sine sublime detaljer er denne modelbil en virkelighedstro gengivelse af den originale Sián FKP 37 i iøjnefaldende limegrøn med gyldne fælge.

Skønheden ligger i detaljerne
De autentiske funktioner omfatter 8-trins gearkasse, aktiveret af det bevægelige gearskifte, V12-motor med bevægelige stempler samt 4-hjulstræk. Brug rattet til at sætte bilen i position, og nyd for- og baghjulsaffjedringen. Ligesom supersportsvognen i naturlig størrelse har denne modelbil klassiske saksedøre.

Luksuriøse detaljer
Dette bygbare bilsæt giver dig mulighed for at nyde mig-tid af høj kvalitet, når du vækker den smukke Sián FKP 37 til live. Den præsenteres i en luksusæske og omfatter en stor, flot og eksklusiv bog med byggevejledning, billeder og interviews bag kulisserne. Åbn kølerhjelmen for at finde dit unikke serienummer, der låser op for særligt onlineindhold.

 • Nyd en fordybende byggeoplevelse med LEGO Technic sættet Lamborghini Sián FKP 37 (42115). Udforsk derefter bilens virkelighedstro funktioner, bl.a. V12-motor med bevægelige stempler, styring og for- og baghjulsaffjedring.
 • Med en 8-trins sekventiel gearkasse, bevægelig hækspoiler, kølerhjelm og bagklap, der kan åbnes, detaljerede skivebremser og gyldne fælge bringer dette LEGO Technic sæt dig tættere end nogensinde på den ægte Lamborghini Sián FKP 37.
 • Dette avancerede LEGO Technic bygselv-sæt er specialdesignet til fans af supersportsvogne. Det omfatter fantastiske detaljer og leveres med en dekorativ fremvisningsplade og et unikt serienummer, der låser op for eksklusivt onlineindhold.
 • Et berigende byggeprojekt til dig selv, eller en helt særlig fødselsdags- eller julegave til en, du holder af. Dette LEGO sæt præsenteres i eksklusiv luksusindpakning og bliver en fantastisk udstillingsgenstand at eje og nyde.
 • Denne bygbare modelbil i størrelsesforholdet 1:8 har et flot limegrønt farvetema, gyldne fælge og dekorerede elementer, og den er over 13 cm høj, 60 cm lang og 25 cm bred.
 • Drevet af passion! Dette LEGO Technic sæt bruger ingen batterier, så du kan gå i gang med dit fordybende byggeprojekt med det samme.
 • Indeholder eksklusivt samlerhæfte med omfattende byggevejledning, billeder og interviews bag kulisserne fra de to teams, der arbejdede sammen om dette projekt: LEGO Koncernen og Automobili Lamborghini.
 • Med elegante designs og realistiske funktioner rummer LEGO Technic sæt en berigende byggeoplevelse og modeller fyldt med imponerende detaljer.
 • LEGO Technic sæt lever op til de højeste branchestandarder, hvilket sikrer, at elementerne er nemme at sætte sammen.
 • LEGO Technic sæt testes grundigt for at sikre, at de lever op til de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Lamborghini Sián FKP 37
SKU
42115
EAN
5702016617535
UPC
673419318679
Dele
3696
Tema
LEGO Technic
Alder
18+ år
LEGO pris
3 500 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.