LEGO Minilæsser 42116

Styring, opsamling og sjov for sm bygningsarbejdere

lego 42116 minilaesser
 • 140 Dele
 • LEGO Technic Tema
 • 42116 SKU

Hvis du er på udkig efter en gave til børn, der elsker rollelege med byggeplads-tema, vil den seje LEGO Technic Minilæsser (42116) helt sikkert holde dem beskæftiget. Drenge og piger fra 7 år vil elske at bygge læsseren – og det er bare begyndelsen! Når de har bygget den, kan de finde på endeløse byggeplads-eventyr, …

Læs mere...

Priser LEGO Minilæsser 42116

Lego.com LEGO.com 70 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 71 kr Se
Legen.dk Legen.dk 99 kr Se

Se flere LEGO Technic sæt

Beskrivelse LEGO Minilæsser 42116

Hvis du er på udkig efter en gave til børn, der elsker rollelege med byggeplads-tema, vil den seje LEGO Technic Minilæsser (42116) helt sikkert holde dem beskæftiget. Drenge og piger fra 7 år vil elske at bygge læsseren – og det er bare begyndelsen! Når de har bygget den, kan de finde på endeløse byggeplads-eventyr, mens de bruger køretøjets realistiske funktioner. En skovl med 2 funktioner til at samle ting op med, førerhus, kontrolpanel, sikkerhedsbur samt for- og baglygter giver børn alt, hvad de skal bruge til timevis af kreativ leg.

2 i 1-model
Når børnene er klar til en ny udfordring, kan de ombygge modellen til en hotrod-bil. Det er let at komme i gang, for dette seje legetøj indeholder Instructions PLUS. Denne digitale vejledning findes i den gratis app LEGO Byggevejledninger og rummer zoom-, dreje- og "spøgelses"-funktioner, der hjælper børn med at bygge.

Spændende byggelegetøj
LEGO Technic universet indeholder avanceret byggelegetøj til unge LEGO fans, der er klar til deres næste byggeudfordring.

 • Forkæl unge fans af entreprenørmaskiner med det seje LEGO Technic byg selv-legetøjssæt Minilæsser (42116). De autentiske detaljer omfatter en skovl til at løfte og samle ting op med.
 • Børn vil elske at bygge læsseren, før de afprøver alle dens funktioner og detaljer, f.eks. førerhuset, der kan åbnes, skovlen, der kan løftes og vippes, samt kontrolpanelet og sikkerhedsburet. Modellen kan derefter ombygges til en hotrod-bil.
 • De realistiske detaljer gør dette til et stykke legetøj, børn vil vende tilbage til igen og igen, når de udspiller forskellige eventyr på byggepladsen, vejene eller gården.
 • Hvis du er på udkig efter en gave til drenge og piger fra 7 år, vil denne kvalitetsmodel være et fremragende valg.
 • Minilæsseren er over 9 cm høj, 14 cm lang og 6 cm bred.
 • Børn kan ombygge denne 2 i 1-model til en hotrod for at få endnu mere byggesjov.
 • Instructions PLUS er en interaktiv vejledning, der gør det ekstra sjovt at bygge. Funktionen findes i den gratis app LEGO Byggevejledninger og rummer zoom- og drejeværktøjer, der hjælper børn med at bygge på egen hånd.
 • LEGO Technic universet indeholder avanceret byggelegetøj til unge LEGO fans, der er klar til deres næste byggeudfordring.
 • LEGO Technic komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og kan sættes sikkert sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO Technic elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Minilæsser
SKU
42116
EAN
5702016889215
Dele
140
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
70 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.