LEGO Redningsluftpudefartøj 42120

En 2-i-1-gave til spirende redningshelte

lego 42120 redningsluftpudefartoj
 • 457 Dele
 • LEGO Technic Tema
 • 42120 SKU

Er du på udkig efter den perfekte gave til børn, der er vilde med spændende fartøjer? De vil helt sikkert elske det seje LEGO Technic legetøj Redningsluftpudefartøj (42120). Det er fyldt med autentiske detaljer og er perfekt til at genskabe dristige missioner. Drenge og piger fra 8 år vil elske at se legetøjsfartøjet "svæve", når …

Læs mere...

Priser LEGO Redningsluftpudefartøj 42120

Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -10% 242 kr Se
Lego.com LEGO.com 270 kr Se

Se flere LEGO Technic sæt

Beskrivelse LEGO Redningsluftpudefartøj 42120

Er du på udkig efter den perfekte gave til børn, der er vilde med spændende fartøjer? De vil helt sikkert elske det seje LEGO Technic legetøj Redningsluftpudefartøj (42120). Det er fyldt med autentiske detaljer og er perfekt til at genskabe dristige missioner. Drenge og piger fra 8 år vil elske at se legetøjsfartøjet "svæve", når det ruller på sine skjulte hjul. Med drejelige blæsere, advarselslampe, cockpit med sæder, kontrolpanel og styr er der masser at opdage. Og når børn er klar til en nyudfordring, kan luftpudefartøjet ombygges til et tomotorers fly fyldt med realistiske funktioner, bl.a. bevægelige haleror og vingeklapper.

Byggelegetøj, der inspirerer unge sind
LEGO Technic universet omfatter masser af spændende legetøjsfartøjer, der er specialdesignet til unge LEGO fans, som er klar til deres næste byggeudfordring. Disse modeller indeholder realistiske detaljer, funktioner og design og er ideelle til alle børn, som er interesserede i, hvordan ting fungerer.

 • Giv børn, der elsker legetøj med redningsfartøjer, en særlig lille belønning med dette fantastiske luftpudefartøj. Det er fyldt med autentiske detaljer, hvilket gør det perfekt til eventyrfyldte rollelege.
 • Se alle de seje funktioner, bl.a. "svæveeffekt", drejelige blæsere, cockpit og roterende advarselslampe, ligesom på et rigtigt luftpudefartøj.
 • 2-i-1-designet giver unge helte mere sjov og rolleleg. Ombyg svævebådsmodellen til et fly med 2 motorer, der har bevægelige haleror og vingeklapper.
 • Det seje LEGO Technic Redningsluftpudefartøj vil være en fremragende gaveidé til fødselsdag, jul eller enhver anden anledning til børn fra 8 år, som elsker redningsfartøjer.
 • Denne luftpudebådsmodel er over 12 cm høj, 24 cm lang og 13 cm bred.
 • LEGO Technic universet indeholder avanceret byggelegetøj til unge LEGO fans, der er klar til deres næste byggeudfordring.
 • LEGO Technic komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO Technic komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Redningsluftpudefartøj
SKU
42120
EAN
5702016890761
UPC
673419337304
Dele
457
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
270 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.