LEGO Stor gravemaskine 42121

En inspirerende 2-i-1-byggeudfordring til byggefans

lego 42121 stor gravemaskine
 • 569 Dele
 • LEGO Technic Tema
 • 42121 SKU

Er du på udkig efter en særlig gave til børn, der elsker entreprenørmaskiner? LEGO Technic 2-i-1-sættet Stor gravemaskine (42121) rummer masser af detaljer og timevis af kreativ leg. Børn fra 9 år kan nyde en fordybende byggeudfordring, før de udforsker gravkoen. Se, hvordan en gravemaskine fungerer. Grav, kør, drej – der er masser at opdage i …

Læs mere...

Priser LEGO Stor gravemaskine 42121

Lego.com LEGO.com 349 kr Se

Se flere LEGO Technic sæt

Beskrivelse LEGO Stor gravemaskine 42121

Er du på udkig efter en særlig gave til børn, der elsker entreprenørmaskiner? LEGO Technic 2-i-1-sættet Stor gravemaskine (42121) rummer masser af detaljer og timevis af kreativ leg. Børn fra 9 år kan nyde en fordybende byggeudfordring, før de udforsker gravkoen.

Se, hvordan en gravemaskine fungerer
Grav, kør, drej – der er masser at opdage i dette seje gravemaskinelegetøj, f.eks. skovlen, der kan bevæges op og ned, den bevægelige arm, de kørende bælter og den roterende overdel. Der er også et detaljeret førerhus med førersæde og kontrolpanel. Sættet indeholder ekstra LEGO klodser i form af "sten", der kan opgraves, samt 4 kegler. Når det er tid til en ny udfordring, kan modellen ombygges til en bæltetraktor med gravearm.

En berigende model til unge LEGO fans
LEGO Technic universet rummer avanceret byggelegetøj til LEGO fans, som er klar til deres næste udfordring. De realistiske mekanismer gør disse sæt til en fantastisk måde at introducere børn til teknikkens verden på.

 • Uanset om det er en gave til fødselsdag, jul eller "bare fordi", vil unge byggefans elske at bygge og udforske LEGO Technic 2-i-1-legetøjssættet Stor gravemaskine (42121).
 • Dette legetøjssæt med gravko er fyldt med realistiske detaljer og funktioner, så børn kan se, hvordan entreprenørmaskiner fungerer i virkeligheden. Nyd den bevægelige skovl og arm samt de kørende bælter, ligesom på en rigtig gravemaskine.
 • Når børn er klar til en ny udfordring, kan 2-i-1-modellen ombygges til en bæltetraktor med gravearm.
 • Dette cool legetøj med en gravemaskine er ideel til drenge og piger fra 9 år, der elsker entreprenørkøretøjer.
 • Det autentiske førerhus og kontrolpanelet indbyder til udforskning, så det er nemt for børn at forestille sig livet på en byggeplads med dette seje gravemaskine-legetøj.
 • Rolleleg er nemt med dette seje sæt. Der er 4 kegler til at holde styr på byggepladsen, samt ekstra LEGO legetøjselementer, der kan bruges som murbrokker, som gravemaskinen kan samle op.
 • Denne legetøjsmodel af en gravemaskine er over 23 cm høj med armen hævet, 37 cm lang med armen helt udstrakt og 11 cm bred.
 • LEGO Technic universet åbner op for en verden af teknik for unge LEGO fans, der er klar til deres næste byggeudfordring.
 • LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Stor gravemaskine
SKU
42121
EAN
5702016890976
UPC
673419336611
Dele
569
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
349 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.