LEGO McLaren Senna GTR 42123

Byg og fremvis et gte ikon blandt superbiler

lego 42123 mclaren senna gtr
 • 830 Dele
 • LEGO Technic Tema
 • 42123 SKU

Er du på udkig efter den ultimative gave til et barn eller ung person, der elsker legetøj med superbiler? LEGO Technic McLaren Senna GTR (42123) er et fremragende valg – og voksne McLaren-fans vil også elske den! Denne samlermodel er fyldt med autentiske funktioner og detaljer, der er inspireret af det oprindelige ikon fra racerbanen, …

Læs mere...

Priser LEGO McLaren Senna GTR 42123

Legen.dk Legen.dk -22% 349 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -22% 350 kr Se
LEGO.com LEGO.com 449 kr Se

Se flere LEGO Technic sæt

Beskrivelse LEGO McLaren Senna GTR 42123

Er du på udkig efter den ultimative gave til et barn eller ung person, der elsker legetøj med superbiler? LEGO Technic McLaren Senna GTR (42123) er et fremragende valg – og voksne McLaren-fans vil også elske den! Denne samlermodel er fyldt med autentiske funktioner og detaljer, der er inspireret af det oprindelige ikon fra racerbanen, og den vil helt sikkert banke pulsen op blandt tilskuerne.

Realistiske detaljer og kraftfulde funktioner
McLaren Senna GTR er en bil, der ikke ligner nogen anden. Og denne fantastiske LEGO Technic legetøjsversion er mindst lige så imponerende. Se V8-motoren med bevægelige stempler, ikoniske dihedral-døre, der kan åbnes, samt autentisk grafik og farver, ligesom på den rigtige bil. Styr ved hjælp af hjulet øverst, og fremvis derefter modellen, som med garanti vil tiltrække mange beundrende blikke.

Luk op for en verden af teknik
LEGO Technic sæt omfatter realistiske bevægelser og mekanismer, der præsenterer LEGO byggere for et teknisk univers på en imødekommende og realistisk måde.

 • LEGO Technic modelbyggesættet McLaren Senna GTR (42123) er en hæsblæsende byggeoplevelse for fans af superbiler, fyldt med realistiske detaljer, der er inspireret af den ikoniske original.
 • Se de autentiske funktioner i denne legetøjsmodel af en superbil, f.eks. den detaljerede V8 motor med bevægelige stempler samt dihedral-døre, der åbnes "opad og udad" i den umiskendelige stil, der kendetegner virkelighedens McLaren-bil.
 • Nyd at styre McLaren-legetøjsbilen med hjulet øverst.
 • Er du på udkig efter de bedste gaveidéer til en fan af motorsport eller superbiler? Dette sæt vil være et fremragende valg til børn fra 10 år, der vil elske at bygge og fremvise deres egen McLaren-racerbil.
 • Denne fantastiske legetøjsmodel af en superbil fra racerbanen ser flot ud, når den vises frem, og vil med sikkerhed sætte gang i fantasien hos ethvert barn eller voksen, der brænder for superbiler, motorsport og McLaren.
 • Modellen er over 9 cm høj, 32 cm lang og 12 cm bred.
 • Denne samlervenlige McLaren-legetøjsbil har iøjnefaldende grafik og farver, ligesom virkelighedens superbil.
 • LEGO Technic universet byder på avanceret byggelegetøj til LEGO fans, der er klar til deres næste byggeudfordring.
 • LEGO Technic komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO Technic elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO McLaren Senna GTR
SKU
42123
EAN
5702016913330
UPC
673419340069
Dele
830
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
449 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.