LEGO Ferrari 488 GTE “AF Corse #51” 42125

Velkommen til Ferraris spndende verden

lego 42125 ferrari 488 gte af corse 51
 • 1684 Dele
 • LEGO Technic Tema
 • 42125 SKU

Ferrari 488 GTE er en bil, der ikke ligner nogen anden, og den har høstet sejr efter sejr til "den stejlende hest" i verdens hårdeste udholdenhedsløb. Nu kan du skabe din egen LEGO Technic modelversion, komplet med autentiske designdetaljer – ligesom på den ikoniske original. Realistiske detaljer. Denne racerbilmodel har enormt fokus på detaljerne og er …

Læs mere...

Priser LEGO Ferrari 488 GTE “AF Corse #51” 42125

Proshop.dk Proshop.dk -27% 1 134 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -26% 1 141 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -26% 1 150 kr Se
Legen.dk Legen.dk -19% 1 249 kr Se
LEGO.com LEGO.com 1 549 kr Se

Se flere LEGO Technic sæt

Beskrivelse LEGO Ferrari 488 GTE “AF Corse #51” 42125

Ferrari 488 GTE er en bil, der ikke ligner nogen anden, og den har høstet sejr efter sejr til "den stejlende hest" i verdens hårdeste udholdenhedsløb. Nu kan du skabe din egen LEGO Technic modelversion, komplet med autentiske designdetaljer – ligesom på den ikoniske original.

Realistiske detaljer
Denne racerbilmodel har enormt fokus på detaljerne og er en ægte gengivelse af Ferraris udholdenhedsbil. Funktionerne omfatter affjedring for og bag, døre, der kan åbnes, V8-motor med bevægelige stempler og fungerende rat. Originale klistermærker og autentiske farver er prikken over i'et på denne episke model.

Nej tak til det ordinære
Dette sæt er en del af en samling LEGO byggesæt til voksne, der sætter pris på fremragende design. LEGO Technic byggesættet er et nyt fysisk projekt til dig selv eller den ideelle gave til en motorsportsfan og rummer en fordybende byggeoplevelse med en smuk model, der kan fremvises bagefter.

 • Fordyb dig i den spændende verden af udholdenhedsløb, og skab din egen LEGO Technic udstillingsmodel af den ikoniske Ferrari 488 GTE-racerbil.
 • De autentiske funktioner omfatter affjedring for og bag, døre, der kan åbnes, V8-motor med bevægelige stempler og fungerende rat.
 • Med originale racerklistermærker og et realistisk farveskema vil LEGO Technic Ferrari 488 GTE "AF Corse #51" (42125) kunne indtage hæderspladsen derhjemme eller på kontoret for enhver motorsportsfan.
 • Et berigende byggeprojekt for voksne, og en fremragende gaveidé til fødselsdag eller en særlig anledning til alle, der elsker udholdenhedsløb, Ferrari-racerbiler og motorsport.
 • Modellen er over 13 cm høj, 48 cm lang og 21 cm bred.
 • Alle de mange detaljer indeni er nemme at udforske, takket være døre og kølerhjelm, der kan åbnes.
 • Dette sæt omfatter en specialfremstillet bog med byggevejledning og eksklusivt indhold, bl.a. detaljer om bilen og AF Corse 51-teamet.
 • Med elegante designs og realistiske funktioner rummer LEGO Technic sæt en berigende byggeoplevelse og modeller fyldt med imponerende detaljer til alle med interesse i mekanik og teknologi.
 • LEGO Technic komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO Technic elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til høje internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Ferrari 488 GTE “AF Corse #51”
SKU
42125
EAN
5702016913484
UPC
673419340090
Dele
1684
Tema
LEGO Technic
Alder
18+ år
LEGO pris
1 549 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.