LEGO Stor kranvogn 42128

Byg en klassisk kranvogn

LEGO 42128 Heavy-duty Tow Truck - 20210702
 • 2017 Dele
 • LEGO Technic Tema
 • 42128 SKU

Luk op for en verden af teknik med LEGO Technic modellen Stor kranvogn (42128). Modellen er fyldt med detaljer og er en skøn hyldest til verdens kranvogne. Tjek det autentiske kølergitter, luftfiltrene, lygterne, udstødningsrøret og det friske farvetema. Udforsk også alle de pneumatiske og mekaniske funktioner, der gør denne model så realistisk. Et byggelegetøj med masser …

Læs mere...

Priser LEGO Stor kranvogn 42128

Proshop.dk Proshop.dk -29% 990 kr Se
Alternate.dk Alternate.dk -27% 1 019 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -21% 1 100 kr Se
Legen.dk Legen.dk -18% 1 149 kr Se
Eurotoys.dk Eurotoys.dk -18% 1 149 kr Se
LEGO.com LEGO.com 1 399 kr Se

Se flere LEGO Technic sæt

Beskrivelse LEGO Stor kranvogn 42128

Luk op for en verden af teknik med LEGO Technic modellen Stor kranvogn (42128). Modellen er fyldt med detaljer og er en skøn hyldest til verdens kranvogne. Tjek det autentiske kølergitter, luftfiltrene, lygterne, udstødningsrøret og det friske farvetema. Udforsk også alle de pneumatiske og mekaniske funktioner, der gør denne model så realistisk.

Et byggelegetøj med masser af funktioner
Denne lastbil med kran er fyldt med imponerende detaljer og funktioner. Løft motorhjelmen for at se den 6-cylindrede rækkemotor med bevægelige stempler. Styr ved at dreje oven på taget. Aktivér kranen, kør bommen op, træk spillet ud, og kør støttebenene ud. Og for første gang i LEGO Technics historie har dette køretøj en aksel, der kan løftes for at trække ekstra hjul ned og fordele belastningen.

En fremragende introduktion til teknik
LEGO Technic sæt omfatter realistiske bevægelser og mekanismer, der præsenterer LEGO byggere for et teknisk univers på en imødekommende og realistisk måde.

 • Udforsk de klassiske kranvognes tekniske verden med LEGO Technic byggesættet Stor kranvogn (42128). Nyd byggeoplevelsen, og udforsk modellens mange funktioner og detaljer.
 • Ligesom virkelighedens store kranvogne har denne model pneumatiske pumpefunktioner, bl.a. en løftebom, der kan trækkes ud, og en kranarm, der kan løftes og forlænges.
 • Se alle de mekaniske funktioner, f.eks. den drejelige kran, fungerende kranspil, støtteben, bom samt den løftbare aksel, der trækker ekstra hjul ned ved ujævne belastninger – for første gang nogensinde i LEGO Technic!
 • Denne lastbil vil være en cool gaveidé til børn og teenagere fra 11 år, der elsker mekanisk legetøj. Det er også et fantastisk sæt for børn og voksne at udforske sammen, mens de lærer om teknik.
 • Denne model af en lastbil med kran er over 22 cm høj (med kranen nede), 58 cm lang (med bommen nede) og 14 cm bred (med støttebenene oppe).
 • Styr lastbilen ved at dreje på mekanismen oven på taget. Løft motorhjelmen for at se den 6-cylindrede rækkemotor med bevægelige stempler.
 • Indeholder klassiske kranvognsdetaljer såsom autentisk kølergitter, luftfiltre og et frisk farvetema.
 • LEGO Technic universet byder på avanceret byggelegetøj til LEGO fans, der er klar til deres næste byggeudfordring.
 • LEGO Technic komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og passer perfekt sammen hver gang.
 • LEGO Technic komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Stor kranvogn
SKU
42128
EAN
5702016913354
UPC
673419340076
Dele
2017
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
1 399 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.