LEGO Firhjulstrukket Mercedes-Benz Zetros offroadtruck 42129

Kompromisls kraft

LEGO 42129 4×4 Mercedes-Benz Zetros - 20210702
 • 2129 Dele
 • LEGO Technic Tema
 • 42129 SKU

Alle, der elsker legetøj med kraftfulde lastbiler og entreprenørmaskiner, vil få masser af sjov ud af at bygge LEGO Technic modellen Firhjulstrukket Mercedes-Benz Zetros offroadtruck (42129). Denne lastbil er fyldt med realistiske funktioner og detaljer og rummer en fordybende byggeoplevelse for voksne og børn fra 12 år. Åbn førerhusets døre og motorhjelmen. Tjek den fungerende …

Læs mere...

Priser LEGO Firhjulstrukket Mercedes-Benz Zetros offroadtruck 42129

LEGO.com LEGO.com -30% 1 749 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk -28% 1 802 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -24% 1 900 kr Se
Legen.dk Legen.dk -16% 2 099 kr Se

Se flere LEGO Technic sæt

Beskrivelse LEGO Firhjulstrukket Mercedes-Benz Zetros offroadtruck 42129

Alle, der elsker legetøj med kraftfulde lastbiler og entreprenørmaskiner, vil få masser af sjov ud af at bygge LEGO Technic modellen Firhjulstrukket Mercedes-Benz Zetros offroadtruck (42129). Denne lastbil er fyldt med realistiske funktioner og detaljer og rummer en fordybende byggeoplevelse for voksne og børn fra 12 år. Åbn førerhusets døre og motorhjelmen. Tjek den fungerende affjedring på alle 4 hjul, og åbn servicelugen for at inspicere gearkassen. Modellen har også en detaljeret motor med roterende kølerblæser. For første gang nogensinde i et LEGO Technic sæt har denne model differentialespærre. Lås og lås op for differentialerne med appen for at manøvrere lastbilen over ujævnt terræn.

Udforsk appen
Med denne model er byggeriet kun begyndelsen. Brug CONTROL+-appen til at teste denne mægtige maskine. Brug de forskellige skærme til at styre og betjene differentialespærren. Appens udfordringer betyder, at der er mange måder at lege på.

 • Fans af byggelegetøj vil elske at bygge deres egen version af Mercedes-Benz Zetros offroadtruck. Test alle dens seje funktioner ved hjælp af LEGO Technic CONTROL+-appen.
 • LEGO Technic modellen Firhjulstrukket Mercedes-Benz Zetros offroadtruck (42129) er fyldt med autentiske detaljer såsom fungerende affjedring på alle 4 hjul, en detaljeret gearkasse og differentialespærre.
 • De realistiske designfunktioner omfatter klistermærker med racertema samt 2 brandslukkere. Brug flagene til at lave enforhindringsbane og teste lastbilens evner i forskellige terræner.
 • Dette er et fantastisk sæt, som voksne og børn fra 12 år kan nyde sammen. Det er også et fantastisk legetøj til unge LEGO byggere, der er på udkig efter en udfordrende byggeoplevelse.
 • Lastbilmodellen er over 21 cm høj, 48 cm lang og 19 cm bred.
 • Bruger 6 stk. AA-batterier (medfølger ikke). Batteriboksen kan nemt frakobles, så det er nemt at skifte batterier, når det er nødvendigt.
 • Denne app-styrede LEGO Technic lastbil drives af 1 x Bluetooth-styret smarthub, 3 x store motorer og 1 x mellemstor motor, som alle medfølger i sættet.
 • LEGO Technic byggelegetøj rummer en avanceret oplevelse for LEGO fans, der er klar til deres næste byggeudfordring.
 • LEGO Technic komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og passer perfekt sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO Technic komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Firhjulstrukket Mercedes-Benz Zetros offroadtruck
SKU
42129
UPC
673419340359
Dele
2129
Tema
LEGO Technic
Alder
12+ år
LEGO pris
2 499 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.