LEGO Cat D11-bulldozer 42131

Byg et ikon blandt entreprenrmaskiner

LEGO 42131 Cat D11-bulldozer
 • 3854 Dele
 • LEGO Technic Tema
 • 42131 SKU

Byg en hyldest til helten blandt entreprenørmaskiner med denne kopiversion af den største Cat-dozer med LEGO Technic sættet Cat D11-bulldozer (42131). Med dette enorme sæt kan voksne nyde lidt kvalitetstid med fokus på deres passion. Ligesom den rigtige Cat-bulldozer er denne model opbygget i modulsektioner. LEGO fans vil elske det kæmpe bælte, der kan strammes …

Læs mere...

Priser LEGO Cat D11-bulldozer 42131

Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -26% 2 900 kr Se
Legen.dk Legen.dk -18% 3 195 kr Se
LEGO.com LEGO.com 3 899 kr Se

Se flere LEGO Technic sæt

Beskrivelse LEGO Cat D11-bulldozer 42131

Byg en hyldest til helten blandt entreprenørmaskiner med denne kopiversion af den største Cat-dozer med LEGO Technic sættet Cat D11-bulldozer (42131). Med dette enorme sæt kan voksne nyde lidt kvalitetstid med fokus på deres passion. Ligesom den rigtige Cat-bulldozer er denne model opbygget i modulsektioner. LEGO fans vil elske det kæmpe bælte, der kan strammes og løsnes – et nyt element i oktober 2021. Og selve byggeriet er kun begyndelsen! Der er masser af autentiske detaljer og funktioner i denne model.

Tag kontrollen over din bulldozermodel
Brug CONTROL+-appen til at betjene og udforske denne store maskine. Brug appen til at køre og styre. Med appen får du realistiske bevægelser, når du hæver, sænker og vipper skæret eller hæver og sænker ripperen og stigen.

Udforsk teknikken
LEGO Technic modeller rummer realistiske bevægelser og mekanismer, der giver LEGO byggere mulighed for at udforske tekniske koncepter på en imødekommende og realistisk måde.

 • Byg en mægtig entreprenørmaskine fyldt med detaljer med det enorme LEGO Technic byggesæt Cat D11-bulldozer (42131) til voksne.
 • Nyd en berigende byggeoplevelse, og udforsk modellens mange funktioner og detaljer. Se LEGO bælte-elementet, der er nyt i oktober 2021, og som giver bulldozeren sine realistiske bevægelser.
 • Brug CONTROL+-appen til at betjene din bulldozer. Bring bulldozermodellen til live, når du kører og styrer, hæver, sænker og vipper skæret eller hæver og sænker ripperen og stigen.
 • Er du på udkig efter den helt rigtige gave til dig selv eller fans af Cat-bulldozere og andre cool køretøjer? Dette sæt med en imponerende entreprenørmaskine vil være den perfekte gaveidé.
 • Denne Cat-model er over 26 cm høj, 57 cm lang og 37 cm bred.
 • Bruger 6 stk. AA-batterier (medfølger ikke). Sættet indeholder også 2 x nr. 15-motorer, 2 x store motorer og 1 x hub.
 • Denne Cat-model er en omhyggeligt detaljeret kopi af virkelighedens udgave i fuld størrelse, med autentiske farver og grafik, som Cat-entusiaster vil elske.
 • LEGO Technic universet byder på avancerede modeller for LEGO fans, der er på udkig efter en fordybende byggeudfordring.
 • LEGO Technic komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og passer perfekt sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO Technic komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strengeinternationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Cat D11-bulldozer
SKU
42131
EAN
5702017230092
UPC
673419363853
Dele
3854
Tema
LEGO Technic
Alder
18+ år
LEGO pris
3 899 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.