LEGO Bandmates 43101

Gr skrmtid til kreativ tid

lego 43101 bandmates
 • 11 Dele
 • LEGO VIDIYO Tema
 • 43101 SKU

Introducer børn for social leg med musikalsk tema, når de instruerer, producerer og optræder i deres egne musikvideoer med legetøjet LEGO® VIDIYO™ Bandmates (43101) og VIDIYO-appen.Download den gratis LEGO® VIDIYO™ app for at scanne minifiguren og specialeffekterne kaldet BeatBits. Børn vil elske at se deres figur komme til live i den musikvideo, de selv instruerer, …

Læs mere...

Priser LEGO Bandmates 43101

Lego.com LEGO.com 20 kr Se
Legen.dk Legen.dk 29 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 39 kr Se
Legekammeraten.dk Legekammeraten.dk 40 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 50 kr Se

Se flere LEGO VIDIYO sæt

Beskrivelse LEGO Bandmates 43101

 • Introducer børn for social leg med musikalsk tema, når de instruerer, producerer og optræder i deres egne musikvideoer med legetøjet LEGO VIDIYO Bandmates (43101) og VIDIYO-appen.
 • Download den gratis LEGO VIDIYO app for at scanne minifiguren og specialeffekterne kaldet BeatBits. Børn vil elske at se deres figur komme til live i den musikvideo, de selv instruerer, producerer og optræder i.
 • Hver Bandmate omfatter 3 BeatBits, der kan scannes i appen for at låse op for specialeffektertil videoen, f.eks. lydeffekter og nye kostumer. Der er 92 BeatBits at samle på, så børn vil elske at udvide deres samling.
 • LEGO VIDIYO Bandmates minifigurlegetøj låser op for en verden af tilpasning og kreativ leg i appen, og det er derfor en ideel gave til drenge og piger fra 7 år, der elsker musik og sceneoptræden.
 • LEGO VIDIYO appen indeholder en række funktioner, der sørger for onlinesikkerhed, bl.a. et forældre-dashboard, anonyme brugernavne og modererede kommentarer.
 • Hver lykkeæske indeholder en Bandmate-minifigur fra serie 1, 2 tilfældige BeatBits, 1 special-BeatBit, 1 stk. tilbehør, en klodsbygget scene med plads til 3 BeatBits, vejledning samt en samlerbrochure.
 • LEGO VIDIYO sæt rummer en ny social legeoplevelse, der hjælper drenge og piger med at blive instruktører, producere og stjerner, når de skaber og deler deres egne musikvideoer.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til høje internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Bandmates
SKU
43101
EAN
5702016916874
UPC
673419338585
Dele
11
Tema
LEGO VIDIYO
LEGO pris
20 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.