LEGO HipHop Robot BeatBox 43107

Gr skrmtid til kreativ tid

lego 43107 hiphop robot
 • 73 Dele
 • LEGO VIDIYO Tema
 • 43107 SKU

Luk op for en verden af musikvideo-produktion for børn, der elsker at danse og optræde. LEGO VIDIYO sættet HipHop Robot BeatBox (43107) gør legen spændende. Download den gratis app, scan minifiguren, og afslør robottens seje scenepersonlighed. Scan derefter BeatBits for at låse op for effekter, udfordringer og meget mere, når børn producerer deres egen unikke …

Læs mere...

Priser LEGO HipHop Robot BeatBox 43107

Legbilligt.dk Legbilligt.dk -72% 50 kr Se
Legen.dk Legen.dk -23% 139 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -11% 160 kr Se
Lego.com LEGO.com 180 kr Se

Se flere LEGO VIDIYO sæt

Beskrivelse LEGO HipHop Robot BeatBox 43107

Luk op for en verden af musikvideo-produktion for børn, der elsker at danse og optræde. LEGO VIDIYO sættet HipHop Robot BeatBox (43107) gør legen spændende. Download den gratis app, scan minifiguren, og afslør robottens seje scenepersonlighed. Scan derefter BeatBits for at låse op for effekter, udfordringer og meget mere, når børn producerer deres egen unikke musikvideo, de kan dele med andre i det sikre sociale feed.

Bærbart sjov på farten
Børn vil elske at style BeatBoxen med LEGO elementerne. De kan vælge mellem et ghettoblaster-, spraydåse- eller skruenøgledesign – eller lave deres eget. BeatBoxen kan foldes sammen og har plads til BeatBits og minifigur – ideelt til leg på farten.

Skab musikoplevelser
LEGO VIDIYO sæt giver en sikker social legeoplevelse, hvor børn kan være instruktører, producere og stjerner i deres egne musikvideoer. Se deres kreativitet vokse, når de producerer videoer fyldt med musikalske mash-ups, sjove figurer, sange, fede moves og fantastiske effekter.

 • Se børn instruere og optræde i deres egne musikvideoer med LEGO VIDIYO HipHop Robot BeatBox (43107). Indeholder en robot-minifigur, tilbehør i form af mikrofon, 14 tilfældige BeatBits og 2 special-BeatBits.
 • Download den gratis LEGO VIDIYO app for at scanne minifiguren og specialeffekterne kaldet BeatBits. Børn vil elske at se deres figur komme til live i deres hiphop-musikvideo.
 • Scan de medfølgende BeatBits i appen for at låse op for specialeffekter såsom bling-filteret, der gør alting sort-hvidt, undtagen minifigurerne, som bliver gyldne.
 • En sjov musikoplevelse for drenge eller piger fra 7 år, der fortjener en belønning. Dette legesæt vil også være en fremragende gave til alle børn, der elsker legetøj med musikalsk tema, dans og sceneoptræden.
 • BeatBoxen er over 8 cm høj, 7 cm lang og 10 cm bred.
 • BeatBoxen kan foldes sammen, så børn kan tage deres musikalske verden med på turné, uanset hvor de er. Inde i BeatBoxen er der plads til at opbevare den klodsbyggedescanningsscene, 16 BeatBits og robottens mikrofon.
 • LEGO VIDIYO appen er kompatibel med udvalgte iOS- og Android-enheder. Kontrollér kompatibiliteten på www.LEGO.com/devicecheck. Børn bør bede en voksen om lov, før de går online.
 • LEGO VIDIYO sæt rummer en ny social legeoplevelse, der hjælper drenge og piger med at blive instruktører, producere og musikstjerner, når de instruerer og deler deres egne musikvideoer.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til høje internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO HipHop Robot BeatBox
SKU
43107
EAN
5702016911800
Dele
73
Tema
LEGO VIDIYO
LEGO pris
180 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.