LEGO Candy Castle Stage 43111

Gr skrmtid til kreativ tid

lego 43111 candy castle stage
 • 344 Dele
 • LEGO VIDIYO Tema
 • 43111 SKU

Åbn for en verden af musikvideoer for børn, og lad dem instruere, producere og være stjernen i deres egne popmusikvideoer med LEGO VIDIYO Candy Castle Stage (43111). Download den gratis app, scan minifigurerne af ballerina og bjørn, og afslør deres cool personligheder. Brug så appen til at scanne modellen, og se den blive til scenen …

Læs mere...

Priser LEGO Candy Castle Stage 43111

Lego.com LEGO.com 135 kr Se
Legen.dk Legen.dk 199 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 240 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 265 kr Se

Se flere LEGO VIDIYO sæt

Beskrivelse LEGO Candy Castle Stage 43111

Åbn for en verden af musikvideoer for børn, og lad dem instruere, producere og være stjernen i deres egne popmusikvideoer med LEGO VIDIYO Candy Castle Stage (43111). Download den gratis app, scan minifigurerne af ballerina og bjørn, og afslør deres cool personligheder. Brug så appen til at scanne modellen, og se den blive til scenen i dit barns videoer. Børn vil elske at deltage i udfordringer og meget mere, når de producerer deres egne musikvideoer, som de kan dele med andre i det børnesikresociale feed.

Det er showtime!
Candy Castle Stage rummer timevis af leg både offline og i appen. Børn vil elske at dreje hoveder, højttalere og lys på den fysiske model for at ændre de slik-inspirerede scener og lyssætningen i deres musikvideoer.

Skab musikoplevelser
LEGO VIDIYO sæt giver en sikker social legeoplevelse, hvor børn kan være instruktør og stjerne i deres egne musikvideoer. Se kreativiteten vokse, når de producerer videoer fyldt med seje figurer, sange, moves og utrolige effekter.

 • Inspirer børn til at instruere og være stjernerne i deres egne musikvideoer med LEGO VIDIYO Candy Castle Stage (43111). Indeholder 2 minifigurer med tilbehør, 14 vilkårlige BeatBits og 2 special-BeatBits.
 • Download den gratis LEGO VIDIYO app for at scanne minifigurerne af ballerinaen og bjørnen, de medfølgende BeatBits med specialeffekter samt selve modellen. Se modellen blive til en scene, hvor figurerne kan optræde!
 • Scan de medfølgende BeatBits i appen for at låse op for specialeffekter, f.eks. den, der får karruselheste til at dukke op i børns musikvideoer.
 • Børn vil elske at lave ændringer i deres fysiske LEGO model for at ændre sceneriet i videoen – f.eks. ved at skifte hovederne og skabe en digital isvaffelskov eller en chokoladedal som baggrund.
 • En sjov musikoplevelse for en dreng eller pige fra 7 år, der fortjener en hyggelig gave. Dette byggesæt vil også være en fantastisk julegave til ethvert barn, der elsker musiklegetøj, dans og optræden.
 • Scenen er over13 cm høj, 14 cm lang og 17 cm bred.
 • LEGO VIDIYO appen er kompatibel med udvalgte iOS- og Android-enheder. Kontrollér kompatibiliteten på www.LEGO.com/devicecheck. Børn bør spørge en forælder om lov, før de går online.
 • LEGO VIDIYO sæt rummer en ny social legeoplevelse, der gør drenge og piger til både instruktør, producer og musikstjerner, når de instruerer og deler deres egne musikvideoer.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til høje internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Candy Castle Stage
SKU
43111
EAN
5702016911435
Dele
344
Tema
LEGO VIDIYO
LEGO pris
135 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.