LEGO Robo HipHop Car 43112

Gr skrmtid til kreativ tid

lego 43112 robo hiphop car
 • 387 Dele
 • LEGO VIDIYO Tema
 • 43112 SKU

Åbn for en verden af musikvideoer for børn, og lad dem instruere, producere og være stjernen i deres egne musikvideoer med LEGO VIDIYO Robo HipHop Car (43112). Download den gratis app, scan minifigurerne, og afslør deres cool personligheder. Brug så appen til at scanne modellen, så den dukker op i dit barns videoer med bilen …

Læs mere...

Priser LEGO Robo HipHop Car 43112

Lego.com LEGO.com 135 kr Se
Legen.dk Legen.dk 199 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 240 kr Se

Se flere LEGO VIDIYO sæt

Beskrivelse LEGO Robo HipHop Car 43112

Åbn for en verden af musikvideoer for børn, og lad dem instruere, producere og være stjernen i deres egne musikvideoer med LEGO VIDIYO Robo HipHop Car (43112). Download den gratis app, scan minifigurerne, og afslør deres cool personligheder. Brug så appen til at scanne modellen, så den dukker op i dit barns videoer med bilen som en digital scene! Børn vil elske at deltage i udfordringer, når de producerer deres egne musikvideoer,som de kan dele med andre i det børnesikre sociale feed.

Deter showtime!
Robot HipHop Car er fyldt med funktioner, så børn kan nyde timevis af leg både offline og i appen. De vil elske at dreje hoveder, højttalere og lys på modellen for at ændre sceneriet i deres musikvideoer med robot-tema.

Skab musikoplevelser
LEGO VIDIYO sæt giver en sikker social legeoplevelse, hvor børn kan være instruktør og stjerne i deres egne musikvideoer. Se kreativiteten vokse, når de producerer videoer fyldt med musikalske mash-ups, sjove figurer, moves og utrolige effekter.

 • Inspirer børn til at instruere og være stjernerne i deres egne musikvideoer med LEGO VIDIYO Robo HipHop Car (43112). Indeholder 2 minifigurer med musiktilbehør, 14 vilkårlige BeatBits og 2 special-BeatBits.
 • Download den gratis LEGO VIDIYO app for at scanne minifigurerne, de medfølgende BeatBits med specialeffekter samt selve modellen. Se modellen blive til en scene, hvor figurerne kan optræde i videoerne!
 • Scan BeatBits i appen for at låse op for specialeffekter, f.eks. den, der tilføjer cool robotlyde til sange, eller den, der dekorerer videoer med graffitikunst.
 • Børn vil elske at lave ændringer i deres fysiske LEGO model for at ændre sceneriet i videoen – f.eks. ved at skifte hovederne og skabe et hi-tech værksted eller en graffiti-dekoreret p-plads som baggrund.
 • En sjov musikoplevelse for en dreng eller pige fra 7 år, der fortjener en hyggelig gave. Dette byggesæt vil også være en fantastisk julegave til ethvert barn, der elsker musiklegetøj, dans og optræden.
 • Bilen er over 8 cm høj, 18 cm lang og 12 cm bred.
 • LEGO VIDIYO appen er kompatibel med udvalgte iOS- og Android-enheder. Kontrollér kompatibiliteten på www.LEGO.com/devicecheck. Børn bør spørge en forælder om lov, før de går online.
 • LEGO VIDIYO sæt rummer en ny social legeoplevelse, der gør drenge og piger til både instruktør, producer og musikstjerner, når de instruerer og deler deres egne musikvideoer.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til høje internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Robo HipHop Car
SKU
43112
EAN
5702016911459
Dele
387
Tema
LEGO VIDIYO
LEGO pris
135 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.