LEGO Punk Pirate Ship 43114

Gr skrmtid til kreativ tid

lego 43114 punk pirate ship
 • 615 Dele
 • LEGO VIDIYO Tema
 • 43114 SKU

Åbn for en verden af musikvideoer for børn, og lad dem instruere, producere og være stjernen i deres egne punkrock-musikvideoer med LEGO VIDIYO Punk Pirate Ship (43114). Download den gratis app, scan de 3 minifigurer, og afslør deres cool scenepersonligheder. Brug så appen til at scanne modellen, og se skibet blive til en scene, når …

Læs mere...

Priser LEGO Punk Pirate Ship 43114

Lego.com LEGO.com 325 kr Se
Legen.dk Legen.dk 499 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 530 kr Se

Se flere LEGO VIDIYO sæt

Beskrivelse LEGO Punk Pirate Ship 43114

Åbn for en verden af musikvideoer for børn, og lad dem instruere, producere og være stjernen i deres egne punkrock-musikvideoer med LEGO VIDIYO Punk Pirate Ship (43114). Download den gratis app, scan de 3 minifigurer, og afslør deres cool scenepersonligheder. Brug så appen til at scanne modellen, og se skibet blive til en scene, når dit barn producerer sine egne musikvideoer, der kan deles med andre i det børnesikre sociale feed.

Det er showtime!
Punk Pirate Ship er fyldt med funktioner, så børn kan nyde timevis af leg både offline og i kombination med appen. De vil elske at dreje hoveder, højttalere og lys på den fysiske model for at ændre sceneriet og lyssætningen i deres musikvideoer med pirattema.

Skab musikoplevelser
LEGO VIDIYO sæt giver en sikker social legeoplevelse, hvor børn kan være instruktør og stjerne i deres egne musikvideoer. Se kreativiteten vokse, når de producerer videoer fyldt med musikalske mash-ups, sjove figurer, sange, moves og utrolige effekter.

 • Inspirer børn til at instruere og være stjernerne i deres egne musikvideoer med LEGO VIDIYO Punk Pirate Ship (43114). Indeholder 3 minifigurer med musiktilbehør, 14 vilkårlige BeatBits og 3 special-BeatBits.
 • Download den gratis LEGO VIDIYO app for at scanne minifigurerne og de medfølgende BeatBits med specialeffekter. Scan modellen for at skabe en digital piratskibsscene, hvor figurerne kan optræde.
 • Scan de medfølgende BeatBits i appen for at låse op for specialeffekter, der passer til en punkrock-koncert, f.eks. den, der får figurerne til at surfe oven på en haj, eller den, der får pirater til at danse.
 • Børn vil elske at lave ændringer i deres fysiske LEGO model for at ændre sceneriet i videoen – f.eks. ved at skifte dødningehovedet ud med et hajhoved eller ombygge skattekiste-højttalerne til kanoner.
 • En sjov musikoplevelse for en dreng eller pige fra 8 år, der fortjener en hyggelig gave. Dette byggesæt vil også være en fantastisk julegave til ethvert barn, der elsker musiklegetøj, dans og optræden.
 • Piratskibsmodellen er over 19 cm høj, 24 cm lang og 18 cm bred.
 • LEGO VIDIYO appen er kompatibel med udvalgte iOS- og Android-enheder. Kontrollér kompatibiliteten på www.LEGO.com/devicecheck. Børn bør spørge en forælder om lov, før de går online.
 • LEGO VIDIYO sæt rummer en ny social legeoplevelse, der gør drenge og piger til både instruktør, producer og musikstjerner, når de instruerer og deler deres egne musikvideoer.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til høje internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Punk Pirate Ship
SKU
43114
EAN
5702016911978
UPC
673419338646
Dele
615
Tema
LEGO VIDIYO
LEGO pris
325 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.