LEGO The Boombox 43115

Gr skrmtid til kreativ tid

lego 43115 the
 • 996 Dele
 • LEGO VIDIYO Tema
 • 43115 SKU

Åbn for en verden af musikvideoer for børn, og lad dem instruere og være stjernen i deres egne musikvideoer med LEGO VIDIYO The Boombox (43115). Download den gratis app, og scan de 4 minifigurer. Scan derefter modellen, og se den blive til scenen, når dit barn skaber en musikvideo, der kan deles med andre i …

Læs mere...

Priser LEGO The Boombox 43115

Lego.com LEGO.com 450 kr Se
Legen.dk Legen.dk 649 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 700 kr Se

Se flere LEGO VIDIYO sæt

Beskrivelse LEGO The Boombox 43115

Åbn for en verden af musikvideoer for børn, og lad dem instruere og være stjernen i deres egne musikvideoer med LEGO VIDIYO The Boombox (43115). Download den gratis app, og scan de 4 minifigurer. Scan derefter modellen, og se den blive til scenen, når dit barn skaber en musikvideo, der kan deles med andre i det sikre sociale feed.

En hyldest til musikgenrer
The Boombox er fyldt med funktioner, der rummer timevis af leg både offline og digitalt i appen. Børn vil elske at dreje hoveder, højttalere og lys på modellen for at ændre sceneriet og lyssætningen i deres musikvideoer. Hvert element har 4 valgmuligheder, så børn kan udfolde deres kreativitet – skift f.eks. hovederne for at vælge en scene i troperne, rummet, skoven eller på et slot.

Skab musikoplevelser
LEGO VIDIYO sæt giver en sikker social legeoplevelse, hvor børn kan være instruktør og stjerne i deres egne musikvideoer. Se kreativiteten vokse, når de producerer videoer fyldt med sjove figurer, sange, moves og utroligeeffekter.

 • Inspirer børn til at instruere og være stjernerne i deres egne musikvideoer med LEGO VIDIYO The Boombox (43115). Indeholder 4 minifigurer med musiktilbehør, 14 vilkårlige BeatBits og 4 special-BeatBits.
 • Download den gratis LEGO VIDIYO app for at scanne minifigurerne af vampyren, leoparden, feen og rumvæsnet samt de medfølgende BeatBits med specialeffekter. Scan selve modellen for at se den dukke frem som en digital scene i videoerne.
 • Scan de medfølgende BeatBits i appen for at låse op for specialeffekter, f.eks. den, der får en motorcykel til at dukke op, eller den, der tilføjer magiske ildeffekter til børns videoer.
 • Børn vil elske at lave ændringer i deres fysiske LEGO model for at ændre sceneriet i videoen. De kan vælge mellem 4 forskellige hoveder, højttalere og lys, inspireret af hver sin musikgenre.
 • En sjov musikoplevelse for en dreng eller pige fra 9 år, der fortjener en hyggelig gave. Dette byggesæt vil også være en fantastisk julegave til ethvert barn, der elsker musiklegetøj, dans og optræden.
 • The Boombox er over 16 cm høj, 23 cm lang og 35 cm bred.
 • LEGO VIDIYO appen er kompatibel med udvalgte iOS- og Android-enheder. Kontrollér kompatibiliteten på www.LEGO.com/devicecheck. Børn bør spørge en forælder om lov, før de går online.
 • LEGO VIDIYO sæt rummer en ny social legeoplevelse, der gør drenge og piger til både instruktør, producer og musikstjerner, når de instruerer og deler deres egne musikvideoer.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til høje internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO The Boombox
SKU
43115
EAN
5702016911855
UPC
673419338332
Dele
996
Tema
LEGO VIDIYO
LEGO pris
450 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.