LEGO Bygbare Mickey Mouse og Minnie Mouse-figurer 43179

Ikoniske Disney-figurer som unik fremvisningsmodel!

lego 43179 bygbare mickey mouse og minnie mouse figurer scaled
 • 1739 Dele
 • LEGO Disney Tema
 • 43179 SKU

Hvis du er fan af Disney og elsker de originale tegnefilm, er dette sæt perfekt til dig! LEGO | Disney Bygbare Mickey Mouse og Minnie Mouse-figurer (43179) giver dig mulighed for at glemme alt omkring dig og bruge dine hænder til at bygge en model, der virkelig er værd at have stående fremme. Fantastiske retrodetaljer. Sættet …

Læs mere...

Priser LEGO Bygbare Mickey Mouse og Minnie Mouse-figurer 43179

Lego.com LEGO.com 979 kr Se

Se flere LEGO Disney sæt

Beskrivelse LEGO Bygbare Mickey Mouse og Minnie Mouse-figurer 43179

Hvis du er fan af Disney og elsker de originale tegnefilm, er dette sæt perfekt til dig! LEGO | Disney Bygbare Mickey Mouse og Minnie Mouse-figurer (43179) giver dig mulighed for at glemme alt omkring dig og bruge dine hænder til at bygge en model, der virkelig er værd at have stående fremme.

Fantastiske retrodetaljer
Sættet med Mickey Mouse og Minnie Mouse i dynamiske stillinger er baseret på Walt Disney og Ub Iwerks' ikoniske figurer og indeholder forskelligt bygbart tilbehør, herunder en guitar, et vintage-kamera, et kamerastativ og et fotoalbum med billeder fra deres eventyr. Mickey er 36 cm høj, og Minnie er 35 cm høj.

LEGO byggeprojekter til dig
Glem alt omkring dig med denne sjove kreative udfordring, og byg disse 2 fantastiske, store byg selv-figurer, der kan sættes frem derhjemme eller på kontoret. Figurerne er en del af en samling inspirerende LEGO byggesæt til voksne, der er interesserede i popkultur, kunst, arkitektur og design, og vil være en god gave til dig selv eller en Disney-fan i dit liv, der er på udkig efter sit næste projekt.

 • Giv dig selv eller en gør det selv-entusiast i dit liv en kreativ oplevelse med sættet LEGO | Disney Bygbare Mickey Mouse og Minnie Mouse-figurer (43179). Det vil være en unik fremvisningsmodel og et godt samtaleemne.
 • Glem alt omkring dig, mens du bygger 2 store, detaljerede figurer og deres tilbehør, som du derefter kan vise frem. Sættet giver dig en tilfredsstillende, praktisk byggeoplevelse, mens du genoplader batterierne.
 • Når de er bygget, vil disse ikoniske figurer se flotte ud i hjemmet eller på kontoret. Du kan stille dem op sammen eller skabe en unik scene med hver figur og det medfølgende tilbehør.
 • Del din kærlighed til Disneys Mickey Mouse, og glæd dig over dette sæt med alle dets detaljer og tilbehør. Den fordybende byggeoplevelse og figurernes retro-look betyder også, at det er en god gaveidé til dig selv eller enhver Disney-fan, du kender.
 • Detaljerede, store figurer, hvor den største model er over 36 cm høj, 22 cm bred og 16,5 cm dyb. Dette fantastiske sæt består af 1.739 elementer og vil se flot ud et særligt sted i hjemmet.
 • Minder og skøn alenetid venter forude. Du behøver ikke batterier for at få glæde af dette sæt – disse førsteklasses figurer giver dig ikke alene et åndehul i hverdagen, mens du bygger dem, men er også designet til at blive stillet frem i hjemmet.
 • Byggevejledningen, der er af samme kvalitet som en coffee table book, fører dig gennem projektet, og undervejs kan du nyde bogens historier og vignetter. Dette LEGO sæt er et perfekt kreativt afløb i hverdagens trummerum.
 • Giv voksne byggere som dig selv 2 imponerende detaljerede, store figurer i dette LEGO ǀ Disney-sæt. Du får en unik model, som du kan sætte frem for at vise, hvor meget du holder af figurerne.
 • LEGO klodser overholder de højeste branchestandarder, så de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at alle byggesæt overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Bygbare Mickey Mouse og Minnie Mouse-figurer
SKU
43179
EAN
5702016669381
Dele
1739
Tema
LEGO Disney
Alder
18+ år
LEGO pris
979 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.