LEGO 43185 Bouns båd

Lad bølgerne gå højt med dette kreative rejebådssæt!

lego 43185 bouns bad
 • 247 Dele
 • LEGO Disney Tema
 • 43185 SKU

Inspirer en Disney-fans fantasi med det spændende LEGO® ǀ Disney sæt Bouns båd (43185). Dette sjove sæt er fyldt med detaljer, funktioner og tilbehør, der kickstarter den kreative rolleleg.Dette sæt, der er baseret på den nye Disney-film Raya og den sidste drage, indeholder en stor rejebåd, en mindre båd og et kajområde, minidukkefigurer af Sisu …

Læs mere...

Priser LEGO 43185 Bouns båd

Computersalg.dk Computersalg.dk -45% 249 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -30% 316 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -11% 400 kr Se
Lego.com LEGO.com 449 kr Se

Se flere LEGO Disney sæt

Beskrivelse LEGO 43185 Bouns båd

 • Inspirer en Disney-fans fantasi med det spændende LEGO ǀ Disney sæt Bouns båd (43185). Dette sjove sæt er fyldt med detaljer, funktioner og tilbehør, der kickstarter den kreative rolleleg.
 • Dette sæt, der er baseret på den nye Disney-film Raya og den sidste drage, indeholder en stor rejebåd, en mindre båd og et kajområde, minidukkefigurer af Sisu i menneskeform og Boun samt 3 LEGO figurer af ongier.
 • Dette sæt rummer 3 modeller, der kan inspirere børns fantasi, og det vil være en fantastisk tilføjelse til alle andre LEGO ǀ Disney sæt med Raya og den sidste drage-tema som en god udvidelse af legen.
 • En perfekt belønningsgave til drenge og piger fra 6 år. Fans af Disneys Raya og den sidste drage vil elske dette sæt med de smarte bygbare modeller, der inspirerer til fantasifuld rolleleg.
 • Bouns båd er fuld af fantastiske detaljer og er over 13 cm høj, 28 cm bred og 8 cm bred. Den er designet til at sætte gang i fantasien, mens børn bygger og leger med den igen og igen.
 • Helt enestående! Dette unikke sæt kan kombineres med andre LEGO ǀ Disney sæt og sætte fut i børns fantasi på spændende måder. Det vil også være en cool gave, som alle vennerne vil tale om.
 • Trykte byggevejledninger er gode, men de digitale Instructions PLUS-vejledninger er HELT fantastiske! Med appen LEGO Byggevejledninger kan selv små byggere zoome ind på og se modellerne, mens de bygger.
 • Lad børn fordybe sig i den fantastiske verden fra Disney-filmen Raya og den sidste drage med dette kreative LEGO ǀ Disney sæt, der giver børn mulighed for at udspille fantasifulde eventyr fra filmen.
 • LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Bouns båd
SKU
43185
EAN
5702016746914
UPC
673419327466
Dele
247
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
449 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.