LEGO Askepots royale karet 43192

Brn kan nyde fantasifuld leg med dette sjove karetst

lego 43192 askepots royale karet
 • 237 Dele
 • LEGO Disney Tema
 • 43192 SKU

Der venter magi og eventyr for fans af Disneys Askepot med det detaljerede LEGO ǀ Disney sæt Askepots royale karet (43192). Ud over den fabelagtige karet omfatter dette sæt også trykt byggevejledning og digital Instructions PLUS-guide. Med appen LEGO Byggevejledninger kan selv små byggere føle sig som ægte mesterbyggere .. fantastisk!Sjov og spændende rollelegBørn kan …

Læs mere...

Priser LEGO Askepots royale karet 43192

Lego.com LEGO.com 244 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 434 kr Se

Se flere LEGO Disney sæt

Beskrivelse LEGO Askepots royale karet 43192

Der venter magi og eventyr for fans af Disneys Askepot med det detaljerede LEGO ǀ Disney sæt Askepots royale karet (43192). Ud over den fabelagtige karet omfatter dette sæt også trykt byggevejledning og digital Instructions PLUS-guide. Med appen LEGO Byggevejledninger kan selv små byggere føle sig som ægte mesterbyggere ... fantastisk!Sjov og spændende rollelegBørn kan udforske deres Disney Princess-fantasier med dette bygbare legetøjssæt. De kan lege med kareten for sig selv eller kombinere den med andre LEGO ǀ Disney sæt og skabe endnu flere sjove historier. Det vil også være en god "bare fordi"-gave eller fødselsdagsgave til en ung fan af Disneys prinsesser.Vidunderlige figurer starter legenDette Disney Princess-byggesæt indeholder minidukkefigurer af Askepot og Den gode fe samt Bum og 2 LEGO hestefigurer. Børn kan komme hurtigt i gang med legen, takket være flere sjove igangsættere, der inspirerer dem til at dykke ned i deres egen fantasifulde verden fuld af magi og eventyr.

 • Inspirer til spændende rolleleg eller endeløs kreativ leg med det bedårende LEGO ǀ Disney sæt Askepots royale karet (43192), en fremragende lille gave til børn og fans af Disneys Askepot.
 • Udforsk en karet med plads til 2 minidukker, et græskarbed med et lille bord og en skattekiste, der passer bag på vognen, samt 3 LEGO dyrefigurer.
 • Dette fantastiske LEGO ǀ Disney sæt er fyldt med sjovt tilbehør, bl.a. en invitation til bal, tryllestav, krone og glassko. Perfekt til at udspille populære filmscener eller ubegrænset sjov rolleleg.
 • Enhver fan af Disneys Askepot vil elske dette sæt. Kareten i guld og hvid med sit hestespand vil være en spændende gave til jul, fødselsdag eller enhver anden anledning til drenge og piger fra 6 år.
 • Heste og vogn er over 13 cm høje, 27 cm lange og 9 cm brede, og dermed er dette sæt perfekt til leg eller fremvisning og inspirerer til masser af kreativ og sjov rolleleg.
 • Trykte byggevejledninger er gode, men de digitale Instructions PLUS-guider er helt fantastiske! Med appen LEGO Byggevejledninger kan selv små byggere zoome ind på og se modellerne, mens de bygger.
 • Giv børn fantastiske figurer og scener at udspille med LEGO ǀ Disney sæt. Dette sjove byggelegetøj rummer historiestartere, der hjælper med at opbygge børns kreativitet og fantasi.
 • LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Askepots royale karet
SKU
43192
EAN
5702016916430
Dele
237
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
244 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.