LEGO Belle og Rapunzels kongelige stalde 43195

Ubegrnset leg og sde heste til brn i dette Disney-st

lego 43195 belle og rapunzels kongelige stalde
 • 239 Dele
 • LEGO Disney Tema
 • 43195 SKU

Glæd enhver Disney Princess-fan, der også elsker heste, med det detaljerede LEGO ǀ Disney byggesæt Belle og Rapunzels kongelige stalde (43195), der omfatter en stor hovedstald med trofæ- og tilbehørsrum, et hyggeligt loftsrum og 2 mindre, aftagelige hestebokse. Det fantasifulde sæt indeholder trykt vejledning og digitale Instructions PLUS via appen LEGO Byggevejledninger. Med den guidede …

Læs mere...

Priser LEGO Belle og Rapunzels kongelige stalde 43195

Lego.com LEGO.com 314 kr Se
Legbilligt.dk Legbilligt.dk 336 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 363 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 380 kr Se
Legen.dk Legen.dk 399 kr Se
Legekammeraten.dk Legekammeraten.dk 450 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 471 kr Se

Se flere LEGO Disney sæt

Beskrivelse LEGO Belle og Rapunzels kongelige stalde 43195

Glæd enhver Disney Princess-fan, der også elsker heste, med det detaljerede LEGO ǀ Disney byggesæt Belle og Rapunzels kongelige stalde (43195), der omfatter en stor hovedstald med trofæ- og tilbehørsrum, et hyggeligt loftsrum og 2 mindre, aftagelige hestebokse. Det fantasifulde sæt indeholder trykt vejledning og digitale Instructions PLUS via appen LEGO Byggevejledninger. Med den guidede byggeproces kan selv helt unge byggere føle sig som mesterbyggere ... fantastisk!

Ubegrænset kreativ leg
Børn vil elske at lege med dette sæt og tilbehøret, bl.a. hø, hestefoder, sadler, staldværktøj og en pokal, som hjælper med at kickstarte børns fantasi, når de passer dyrene og finder på spændende historier.

Elskede figurer, der er klar til sjov
I dette kreative sæt kan børn lege med de 2 minidukkefigurer – Disneys Belle og Rapunzel – samt LEGO hestefigurer af Maximus og Philippe, figurerne kan ride på. Dette er en Disney Princess-gave af højeste kvalitet, som alle de andre børn vil tale om.

 • Sæt gang i sjov rolleleg med LEGO ǀ Disney sættet Belle og Rapunzels kongelige stalde (43195), en anderledes og unik Disney Princess-gave, der kan bygges. Legen starter med byggeriet og slutter aldrig!
 • Der venter opfindsomme eventyr forude. Dette kreative sæt indeholder en stald i 3 etager med 5 rum, 2 små, aftagelige bokse, et klistermærkeark og masser af igangsætningselementer til fantasifuldt sjov.
 • 2 elskede figurer, Disneys Belle og Rapunzel, er klar til at arbejde og lege i dette byggelegetøj af højeste kvalitet. Det fantastiske sæt indeholder også 2 LEGO hestefigurer – Maximus og Philippe.
 • Alle Disney Princess-fans fra 5 år vil elske dette sæt. Børn kan skabe endeløse historier med dette førsteklasses gavesæt, der vil imponere vennerne og er perfekt til timevis af fantasifuld leg.
 • Til leg eller udstilling. Stalden og de tilhørende bokse er over 24 cm høje, 33 cm brede og 7 cm dybe, og dermed er dette både perfekt til at lege med og til at have stående på en hylde.
 • Vil du give børn en endnu mere fantastisk byggeoplevelse? Det kan du nu med digitale Instructions PLUS! Med intuitive funktioner som zoom-, dreje- og "spøgelses"-tilstand er det LEGO byggeri i den digitale tidsalder!
 • Dette Disney Princess-byggesæt indeholder detaljerede minidukkefigurer. Med sine mange sjove igangsætningselementer inspirerer det til ubegrænset kreativ leg, som er med til at opbygge vigtige færdigheder.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de eraf ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Belle og Rapunzels kongelige stalde
SKU
43195
EAN
5702016909661
UPC
673419337625
Dele
239
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
314 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.