LEGO Belle og Udyrets slot 43196

Giv et barn et byggelegetj med et slot, alle vil tale om!

lego 43196 belle og udyrets slot
 • 505 Dele
 • LEGO Disney Tema
 • 43196 SKU

Magi og mystik venter på fans af Disneys Skønheden og Udyret i det detaljerede LEGO ǀ Disney sæt Belle og Udyrets slot (43194). Ud over slottet indeholder sættet trykt billedvejledning og digitale Instructions PLUS. Ved hjælp af appen LEGO Byggevejledninger kan selv yngre byggere føle sig som mesterbyggere .. Fantastisk! Vidunderlige figurer starter legen. Det detaljerede …

Læs mere...

Priser LEGO Belle og Udyrets slot 43196

Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 650 kr Se
Legen.dk Legen.dk 749 kr Se
LEGO.com LEGO.com 899 kr Se

Se flere LEGO Disney sæt

Beskrivelse LEGO Belle og Udyrets slot 43196

Magi og mystik venter på fans af Disneys Skønheden og Udyret i det detaljerede LEGO ǀ Disney sæt Belle og Udyrets slot (43194). Ud over slottet indeholder sættet trykt billedvejledning og digitale Instructions PLUS. Ved hjælp af appen LEGO Byggevejledninger kan selv yngre byggere føle sig som mesterbyggere ... Fantastisk!

Vidunderlige figurer starter legen
Det detaljerede sæt omfatter Disneys Udyret (fjern udyrshovedet for at forvandle ham til prinsen), 2 minidukkefigurer af Belle, hesten Philippe, som Belle kan ride på, samt 6 andre velkendte LEGO figurer fra Skønheden og Udyret. Sættet indeholder flere sjove igangsættere, der inspirerer børn til at dykke ned i deres egen fantasifulde verden af magi og eventyr.

Sjov og spændende rolleleg
Børn kan bygge og udspille deres Disney Princess-fantasier med dette legesæt. Slottet kan bruges for sig selv eller sammen med andre LEGO sæt for at skabe flere sjove historier. Det vil være en perfekt, unik og trendy gave til en ung fan.

 • Inspirer til magisk og kreativ leg med det fantastiske LEGO | Disney sæt Belle og Udyrets slot (43196) – en perfekt lille gave til børn og fans af Disneys Skønheden og Udyret.
 • Skab et 2-etagers slot med et drejende dansegulv, roterende skab, 3 minidukkefigurer (inklusive 2 versioner af Belle og et udyrshoved til prinsen), hesten Philippe og 6 andre LEGO figurer.
 • Det seje LEGO ǀ Disney sæt er fyldt med tilbehør, bl.a. et iturevet portræt af prinsen og en fortryllet rose. Perfekt til at udspille populære filmscener eller til sjov leg uden facitliste.
 • Alle fans af Disneys Skønheden og Udyret vil elske dette sæt. Slottet er fyldt med kendte og uventede detaljer og er dermed et spændende og unikt byggelegetøj som gave til drenge og piger fra 6 år.
 • Slottet er over 27 cm højt og 32 cm bredt, så dette sæt er både smukt at se på og perfekt som inspiration til masser af kreativ og sjov leg.
 • Trykt byggevejledning er super, mens de digitale Instructions PLUS er fantastiske! De findes i appen LEGO Byggevejledninger og hjælper selv yngre byggere med at zoome ind på og se deres modeller, mens de bygger.
 • Giv børn fantastiske figurer mellem hænderne og scener, de kan udspille, med LEGO | Disney sæt. Dette sjove byggelegetøj omfatter igangsættere, der er med til at styrke børns kreativitet og fantasi.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Belle og Udyrets slot
SKU
43196
EAN
5702016916447
UPC
673419341929
Dele
505
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
629 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.