LEGO Antonios magiske dør 43200

Giv et barn en gave fuld af opdagelser med dette fantasifulde st

lego 43200 antonios magiske dor
 • 99 Dele
 • LEGO Disney Tema
 • 43200 SKU

Eventyret lever inde i LEGO ǀ Disney sættet Antonios magiske dør (43200), der indeholder en dobbeltsidet "dør", som kan åbnes og har en lås og et byggeri i midten, klistermærkeark til et personligt præg, samt trykt byggevejledning og digitale Instructions PLUS. Med appen LEGO Byggevejledninger kan børn zoome ind på, dreje og få vist modellen …

Læs mere...

Priser LEGO Antonios magiske dør 43200

Lego.com LEGO.com 126 kr Se
Legen.dk Legen.dk 159 kr Se
Legekammeraten.dk Legekammeraten.dk 180 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 180 kr Se

Se flere LEGO Disney sæt

Beskrivelse LEGO Antonios magiske dør 43200

Eventyret lever inde i LEGO ǀ Disney sættet Antonios magiske dør (43200), der indeholder en dobbeltsidet "dør", som kan åbnes og har en lås og et byggeri i midten, klistermærkeark til et personligt præg, samt trykt byggevejledning og digitale Instructions PLUS. Med appen LEGO Byggevejledninger kan børn zoome ind på, dreje og få vist modellen på skærmen, så selv yngre byggere kan føle sig som mesterbyggere ... Fantastisk!

Transportabel leg
Disney-fans kan få masser af kreativt sjov på farten med dette sæt. Det kan leges med for sig selv eller føjes til andre LEGO ǀ Disney sæt (sælges separat) og indeholder detaljer og fantasifuldt tilbehør, der inspirerer til endeløs leg.

Populære karakterer og scener
Med dette magiske LEGO ǀ Disney sæt kommer børn hurtigt i gang med at lege med 2 mikrodukkefigurer – Disneys Mirabel og Antonio – samt LEGO figurer af kapivar, jaguar, frø og 3 sommerfugle. Dette kvalitetssæt er en fremragende gave til børn, der gerne vil føre an på legepladsen.

 • Tag filmbaseret rolleleg eller kreativt sjov med hjem med LEGO ǀ Disney sættet Antonios magiske dør (43200). Legen starter, når døren låses op og åbnes!
 • Hvad er der bag døren? Dette byggelegetøj med 99 elementer omfatter en "dør", der kan åbnes og har en fungerende lås, nøgle på en nøglering og et byggeri i midten, klistermærkeark og igangsættere som start på fantasifulde historier.
 • Sættet indeholder Disneys Antonio og Mirabel samt LEGO figurer af Chispi og Parce, så det er lavet til fantasifulde eventyr for sig selv eller kombineret med andre Encanto- eller Disney-sæt (sælges separat).
 • Enhver fan af Disneys Encanto fra 5 år vil elske denne unikke gave. "Døren" åbner ind til en mikroverden med en hævbar hængekøje og jaguarhule samt seje detaljer, funktioner og tilbehør, der kan inspirere til leg.
 • Transportable eventyr. Den åbne "dør" er over 7 cm høj, 22 cm bred og 12 cm dyb, så sættet kan nemt tages med på legeaftaler og ser fantastisk ud, når det står fremme.
 • Vil du give børn en endnu sejere byggeoplevelse? Det kan du nu med de digitale vejledninger i Instructions PLUS! Med intuitive funktioner som zoom-, dreje- og spøgelsestilstande er det LEGO byggeri i den digitale tidsalder!
 • Dette byggelegetøj fra Disneys Encanto indeholder detaljerede mikrodukkefigurer, søde væsner og genkendelige scener, der inspirerer til ubegrænset kreativ leg, som er med til at opbygge vigtige færdigheder for livet, mens børn har det sjovt.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Antonios magiske dør
SKU
43200
EAN
5702017097435
Dele
99
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
126 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.