LEGO Tekniske maskiner 45002

lego 45002 tekniske maskiner
 • 95 Dele
 • LEGO Education Tema
 • 45002 SKU

Gør børnene til mesterbyggere! Med sættet Tekniske maskiner hjælper du børnene med at udvikle deres finmotorik og problemløsningsevner og lader samtidig deres kreativitet få frit spil, mens de bygger klassiske maskiner.Indlæringsværdier:ProblemløsningKreativitetFinmotorik Salgsargumenter:Giver børnene et indblik i grundlæggende tekniske koncepterIndeholder fire skruetrækkere med integrerede skruer til samling af specialelementerIndeholder to inspirerende byggekort med byggevejledning til to stykker …

Læs mere...

Priser LEGO Tekniske maskiner 45002

LEGO.com LEGO.com -4% 2 199 kr Se

Se flere LEGO Education sæt

Beskrivelse LEGO Tekniske maskiner 45002

Gør børnene til mesterbyggere! Med sættet Tekniske maskiner hjælper du børnene med at udvikle deres finmotorik og problemløsningsevner og lader samtidig deres kreativitet få frit spil, mens de bygger klassiske maskiner.

 • Indlæringsværdier:
 • Problemløsning
 • Kreativitet
 • Finmotorik Salgsargumenter:
 • Giver børnene et indblik i grundlæggende tekniske koncepter
 • Indeholder fire skruetrækkere med integrerede skruer til samling af specialelementer
 • Indeholder to inspirerende byggekort med byggevejledning til to stykker byggeudstyr
 • Aktivitetshæfte med hurtige idéer medfølger

Hvis du som fagperson køber disse produkter til skoler eller til anden akkrediteret undervisning, bedes du klikke på linket nedenfor for at få flere oplysninger om, hvordan man udvælger og bruger disse løsninger til at opnå læringsresultater, der er skræddersyet til lokale uddannelseskrav, såsom muligheder for klassepakker, faglig udvikling og rådgivning om klasseløsninger. https://education.lego.com/shop/find-distributor

Er du som privatperson på udkig efter aktiviteter til læring i hjemmet for børn i alle aldre?
Uanset om børn befinder sig i klasseværelset eller på deres eget værelse, har de en stor fantasi, en medfødt nysgerrighed og en lyst til at udforske og tage chancer. Alt, hvad du skal bruge, er ressourcerne til at udnytte dette potentiale. LEGO Education vil gerne hjælpe. Praktisk læring er et middel til at skabe idéer og modeller og samtidig træne vigtige færdigheder som kommunikation, samarbejde, kritisk tænkning og kreativitet.

I mere end 40 år har LEGO Education udviklet undervisningsløsninger på grundlag af en etableret undervisningsteori om, at børn lærer bedst og husker mest gennem praktisk erfaring. Vores produkter er ikke legetøj – læringsmateriale fra LEGO Education til hjemmebrug er i stedet tænkt som en yderst berigende læringsoplevelse, der supplerer lokalt gældende krav til læreplaner.

LEGO Education tilbyder support både før og efter salget for at sikre, at LEGO Education materialet anvendes så effektivt som muligt i det pågældende læringsmiljø. Kontakt vores kundeserviceteam.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Tekniske maskiner
SKU
45002
UPC
673419305082
Dele
95
Tema
LEGO Education
LEGO pris
2 300 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.