LEGO Kodeekspressen 45025

Inspirer frskolebrn til at udforske tidlig programmering og andre moderne frdigheder gennem kreativ leg!

lego 45025 kodeekspressen scaled
 • 234 Dele
 • LEGO Education Tema
 • 45025 SKU

. Kodeekspressen er en kreativ, intuitiv og alsidig løsning, der introducerer førskolebørn for programmeringskoncepter og på en naturlig måde tænder deres nysgerrighed, kreativitet og lyst til at udforske og lære i fællesskab. Med udgangspunkt i det evigt populære togtema gør den meget alsidige LEGO DUPLO løsning det muligt for børn at skabe sammenhænge og intuitivt …

Læs mere...

Priser LEGO Kodeekspressen 45025

LEGO.com LEGO.com -4% 2 399 kr Se

Se flere LEGO Education sæt

Beskrivelse LEGO Kodeekspressen 45025


Kodeekspressen er en kreativ, intuitiv og alsidig løsning, der introducerer førskolebørn for programmeringskoncepter og på en naturlig måde tænder deres nysgerrighed, kreativitet og lyst til at udforske og lære i fællesskab. Med udgangspunkt i det evigt populære togtema gør den meget alsidige LEGO DUPLO løsning det muligt for børn at skabe sammenhænge og intuitivt udforske tidlige programmeringskoncepter, såsom dannelse af sekvenser og løkker samt betinget programmering, mens de udvikler færdigheder i problemløsning, kritisk tænkning og samarbejde samt sociale og følelsesmæssige færdigheder.


I den gratis valgfri app, som styres af børnene selv, er der fire områder at udforske: Rejser, figurer, musik og matematik. Temaet i de forskellige aktiviteter ændrer den måde, som action-klodserne – og dermed toget – opfører sig på. Aktiviteterne er åbne, så førskolebørn kan øve en lang række færdigheder, der er relevante for deres udvikling.

Rejser: Action-klodser som destinationer – rækkefølge af begivenheder og sprog
Figurer: Action-klodser som følelsesmæssige reaktioner – aktion/reaktion samt social og følelsesmæssig udvikling
Musik: Action-klodser som melodier/instrumenter – udforskning, dannelse af sekvenser og løkker af lyd
Matematik: Tildeling af værdier til bevægelse – udforskning af aktion/reaktion


LEGO Education Kodeekspressen gør det intuitivt og sjovt for førskolebørn at lære om programmeringskoncepter og moderne færdigheder gennem sjov og praktisk læring med LEGO DUPLO klodser.


Vigtige læringsmål for udvikling af programmeringsevner og andre moderne færdigheder

 • Programmeringsevner
 • Sekvenser
 • Løkker
 • Betinget programmering
 • Sprog og læse- og skrivefærdigheder
 • Samarbejde
 • Problemløsning
 • Udtrykke idéer med digitale elementer
 • 234 LEGO DUPLO klodser.
 • Vigtige elementer omfatter skub og kør-tog med lys og lyde, motor, farvesensor, der interagerer med 5 farvede action-klodser, og 2 sporskifter.
 • Der medfølger nemt materiale til at komme i gang: Kom godt i gang-aktiviteter, introduktionsvejledning, stor plakat og 6 byggeinspirationskort til at bygge 12 unikke modeller.
 • Lærervejledning omfatter 8 onlinelektioner: 4 lektioner bruger det fysiske sæt, og 4 lektioner bruger den digitale app.
 • 8 korte onlinedemoer.
 • Gratis app til iOS og Android, der kan downloades.
 • Appen indeholder 4 aktiviteter med tema: rejser, figurer, musik og matematik, der lader førskolebørn samarbejde og interagere med det fysiske legetøjstog gennem et digitalt medie.
 • Mulighed for personlig træning for at få en dybdegående forståelse af, hvordan man bedst implementerer undervisningsløsningen til Kodeekspressen i førskolen.

Hvis du som fagperson køber disse produkter til skoler eller til anden akkrediteret undervisning, bedes du klikke på linket nedenfor for at få flere oplysninger om, hvordan man udvælger og bruger disse løsninger til at opnå læringsresultater, der er skræddersyet til lokale uddannelseskrav, såsom muligheder for klassepakker, faglig udvikling og rådgivning om klasseløsninger. https://education.lego.com/shop/find-distributor

Er du som privatperson på udkig efter aktiviteter til læring i hjemmet for børn i alle aldre?
Uanset om børn befinder sig i klasseværelset eller på deres eget værelse, har de en stor fantasi, en medfødt nysgerrighed og en lyst til at udforske og tage chancer. Alt, hvad du skal bruge, er ressourcerne til at udnytte dette potentiale. LEGO Education vil gerne hjælpe. Praktisk læring er et middel til at skabe idéer og modeller og samtidig træne vigtige færdigheder som kommunikation, samarbejde, kritisk tænkning og kreativitet.

I mere end 40 år har LEGO Education udviklet undervisningsløsninger på grundlag af en etableret undervisningsteori om, at børn lærer bedst og husker mest gennem praktisk erfaring. Vores produkter er ikke legetøj – læringsmateriale fra LEGO Education til hjemmebrug er i stedet tænkt som en yderst berigende læringsoplevelse, der supplerer lokalt gældende krav til læreplaner.

LEGO Education tilbyder support både før og efter salget for at sikre, at LEGO Education materialet anvendes så effektivt som muligt i det pågældende læringsmiljø. Kontakt vores kundeserviceteam.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Kodeekspressen
SKU
45025
UPC
673419335676
Dele
234
Tema
LEGO Education
LEGO pris
2 500 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.