LEGO Rør 45026

Slip brnenes fantasi fri ls med Rr!

lego 45026 ror scaled
 • 150 Dele
 • LEGO Education Tema
 • 45026 SKU

Med LEGO Education Rør kan børn udforske en verden af fantasidyr og andre kreative modeller – lavet ud af rør! Ved hjælp af en farverig samling unikke rørelementer, LEGO DUPLO klodser, kugler, døre og kurve samt 6 inspirationskort kan børn lave en æglæggende høne, en drage, en lille klattende larve og meget mere. Sættet Rør …

Læs mere...

Priser LEGO Rør 45026

LEGO.com LEGO.com -7% 1 399 kr Se

Se flere LEGO Education sæt

Beskrivelse LEGO Rør 45026

Med LEGO Education Rør kan børn udforske en verden af fantasidyr og andre kreative modeller – lavet ud af rør! Ved hjælp af en farverig samling unikke rørelementer, LEGO DUPLO klodser, kugler, døre og kurve samt 6 inspirationskort kan børn lave en æglæggende høne, en drage, en lille klattende larve og meget mere. Sættet Rør styrker børns kompetencer til det 21. århundrede, f.eks. inden for problemløsning, samarbejde og finmotorik, og introducerer dem samtidig til årsag og virkning, symmetri og genkendelse af 3D-former. Dette sjove og pædagogiske sæt til børn i førskolealderen indeholder også et Kom godt i gang-kort med 5 enkle idéer til leg og læring med Rør.

 • 150 LEGO DUPLO elementer, herunder farverige rør, klodser, 6 kugler, døre og kurve til ubegrænset sjov læring og kreativ leg for førskolebørn.
 • Indeholder 6 inspirationskort med sjove dyr, der kan bygges, og et Kom godt i gang-kort til pædagoger med 5 idéer til en god start på de sjove aktiviteter.
 • Styrker vigtige kompetencer til det 21. århundrede, f.eks. inden for problemløsning, samarbejde og finmotorik, og introducerer årsag og virkning, symmetri og genkendelse af 3D-former.
 • Lavsjove og søde væsner, der er nemme at bygge.
 • En del af LEGO Educations fokus på de yngste børn med en helhedsorienteret tilgang til læring.

  Hvis du som fagperson køber disse produkter til skoler eller til anden akkrediteret undervisning, bedes du klikke på linket nedenfor for at få flere oplysninger om, hvordan man udvælger og bruger disse løsninger til at opnå læringsresultater, der er skræddersyet til lokale uddannelseskrav, såsom muligheder for klassepakker, faglig udvikling og rådgivning om klasseløsninger. https://education.LEGO.com/en-gb/shop/find-distributor

  Er du som privatperson på udkig efter aktiviteter til læring i hjemmet for børn i alle aldre?

  Uanset om børn befinder sig i klasseværelset eller på deres eget værelse, har de en stor fantasi, en medfødt nysgerrighed og en lyst til at udforske og tage chancer. Alt, hvad du skal bruge, er ressourcerne til at udnytte dette potentiale. LEGO Education vil gerne hjælpe. Praktisk læring er et middel til at skabe idéer og modeller og samtidig træne vigtige færdigheder som kommunikation, samarbejde, kritisk tænkning og kreativitet.

  I mere end 40 år har LEGO Education udviklet undervisningsløsninger på grundlag af en etableret undervisningsteori om, at børn lærer bedst og husker mest gennem praktisk erfaring. Vores produkter er ikke legetøj – læringsmateriale fra LEGO Education til hjemmebrug er i stedet tænkt som en yderst berigende læringsoplevelse, der supplerer lokalt gældende krav til læreplaner.

  LEGO Education tilbyder support både før og efter salget for at sikre, at LEGO Education materialet anvendes så effektivt som muligt i det pågældende læringsmiljø. Kontakt vores kundeserviceteam.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Rør
SKU
45026
UPC
673419322140
Dele
150
Tema
LEGO Education
LEGO pris
1 500 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.