LEGO Min kæmpestore verden 45028

Lad brn udforske verden omkring sig

lego 45028 min kaempestore verden scaled
  • 480 Dele
  • LEGO Education Tema
  • 45028 SKU

Med sættet Min kæmpestore verden får børn i førskolealderen sjove oplevelser, der lærer dem om verden omkring dem gennem rollelege, sjove byggeaktiviteter og idéudveksling. Dette LEGO læringssæt styrker også børns selvtillid og vigtige sociale kompetencer som samarbejde, kommunikation og forståelse af roller og ansvarsområder. Rolleleg fra virkeligheden. Børn kan arbejde sammen i grupper på 2-10 og …

Læs mere...

Priser LEGO Min kæmpestore verden 45028

LEGO.com LEGO.com -8% 2 399 kr Se

Se flere LEGO Education sæt

Beskrivelse LEGO Min kæmpestore verden 45028

Med sættet Min kæmpestore verden får børn i førskolealderen sjove oplevelser, der lærer dem om verden omkring dem gennem rollelege, sjove byggeaktiviteter og idéudveksling. Dette LEGO læringssæt styrker også børns selvtillid og vigtige sociale kompetencer som samarbejde, kommunikation og forståelse af roller og ansvarsområder.

Rolleleg fra virkeligheden
Børn kan arbejde sammen i grupper på 2-10 og bruge den farverige samling af 480 LEGO DUPLO klodser, figurer, hjulstel, vinduer, døre og en byggeplade til at bygge deres hjem, en restaurant, et busstoppested, et hospital og en brandstation. De vil også opdage et fly, en bil og endda en ubåd og kan bruge deres fantasi til at bygge sjove dyr og finde på deres egne historier. Min kæmpestore verden kan også kombineres med sættene 45029 Dyr og 45030 Mennesker fra samme læringssystem for at give børnene endnu flere sjove, lærerige aktiviteter.

Komplet hjælp til pædagoger
Min kæmpestore verden indeholder alt det, pædagoger skal bruge til at lave inspirerende aktiviteter, herunder et Kom godt i gang-kort med 5 idéer og 10 dobbeltsidede inspirationskort. Der findes også en inspirationssplan online med 8 aktiviteter baseret på nationale læreplaner på www.LEGOeducation.com/Start. Vi tilbyder også et heldagskursus med henblik på faglig udvikling (købes separat) for at give pædagogerne den bedst mulige start.

En holistisk tilgang til læring
Førskoleløsningerne fra LEGO Education danner grundlaget for børns læring og passion for livslang udvikling ved at stimulere deres naturlige nysgerrighed efter at udforske sammen og lære gennem leg. Min kæmpestore verden kan kombineres med andre produkter inden for førskoleområdet med henblik på at udvikle sociale, følelsesmæssige og sproglige kompetencer samt styrke den fri leg og tidlige naturvidenskabelige kompetencer.

  • Styrker børns selvtillid og vigtige sociale kompetencer som samarbejde, kommunikation og forståelse af roller og ansvarsområder.
  • 480 LEGO DUPLO elementer, herunder en byggeplade, 8 figurer, hjulstel, vinduer, døre og en samling af farverige klodser – alt hvad man skal bruge til at slippe børns fantasi fri.
  • Indeholder et Kom godt i gang-kort med 5 idéer til aktiviteter, 10 dobbeltsidede inspirationskort med 20 modeller at bygge og en online læringsvejledning med 8 aktiviteter for at give børn inspirerende læring.
  • Heldagskursus med henblik på faglig udvikling kan tilvælges (købes separat) for at give pædagogerne den bedst mulige start.
  • Kan kombineres med andre LEGO Education sæt – f.eks. sættene 45029 Dyr og 45030 Mennesker – for at sikre mere læring og sjov.
  • En del af LEGO Educations fokus på de yngste børn med en helhedsorienteret tilgang til læring.
  • Indeholder klodser nok til 10 sæt af LEGO læringsaktiviteterne "seks klodser".

Hvis du som fagperson køber disse produkter til skoler eller til anden akkrediteret undervisning, bedes du klikke på linket nedenfor for at få flere oplysninger om, hvordan man udvælger og bruger disse løsninger til at opnå læringsresultater, der er skræddersyet til lokale uddannelseskrav, såsom muligheder for klassepakker, faglig udvikling og rådgivning om klasseløsninger. https://education.lego.com/shop/find-distributor

Er du som privatperson på udkig efter aktiviteter til læring i hjemmet for børn i alle aldre?
Uanset om børn befinder sig i klasseværelset eller på deres eget værelse, har de en stor fantasi, en medfødt nysgerrighed og en lyst til at udforske og tage chancer. Alt, hvad du skal bruge, er ressourcerne til at udnytte dette potentiale. LEGO Education vil gerne hjælpe. Praktisk læring er et middel til at skabe idéer og modeller og samtidig træne vigtige færdigheder som kommunikation, samarbejde, kritisk tænkning og kreativitet.

I mere end 40 år har LEGO Education udviklet undervisningsløsninger på grundlag af en etableret undervisningsteori om, at børn lærer bedst og husker mest gennem praktisk erfaring. Vores produkter er ikke legetøj – læringsmateriale fra LEGO Education til hjemmebrug er i stedet tænkt som en yderst berigende læringsoplevelse, der supplerer lokalt gældende krav til læreplaner.

LEGO Education tilbyder support både før og efter salget for at sikre, at LEGO Education materialet anvendes så effektivt som muligt i det pågældende læringsmiljø. Kontakt vores kundeserviceteam.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Min kæmpestore verden
SKU
45028
UPC
673419322669
Dele
480
Tema
LEGO Education
LEGO pris
2 600 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.