LEGO Education SPIKE Essential-sæt 45345

lego 45345 education spike essential st
 • 449 Dele
 • LEGO Education Tema
 • 45345 SKU

LEGO Education SPIKE Essential vækker yngre elevers begejstring for praktisk naturvidenskabelig læring. Denne sjove historiebaserede læringsoplevelse er en del af LEGO læringssystemet og får eleverne til at undersøge naturvidenskabelige koncepter, mens de styrker læse- og skrivefærdigheder, matematikkompetencer og den sociale og følelsesmæssig udvikling.Sættet består af 449 elementer og indeholder 4 minifigurer med hver sin personlighed, …

Læs mere...

Priser LEGO Education SPIKE Essential-sæt 45345

Lego.com LEGO.com 2 800 kr Se

Se flere LEGO Education sæt

Beskrivelse LEGO Education SPIKE Essential-sæt 45345

LEGO Education SPIKE Essential vækker yngre elevers begejstring for praktisk naturvidenskabelig læring. Denne sjove historiebaserede læringsoplevelse er en del af LEGO læringssystemet og får eleverne til at undersøge naturvidenskabelige koncepter, mens de styrker læse- og skrivefærdigheder, matematikkompetencer og den sociale og følelsesmæssig udvikling.Sættet består af 449 elementer og indeholder 4 minifigurer med hver sin personlighed, der fungerer som fortællere for at gøre problemløsningen nem for eleverne at relatere til. Ikon- og ordbaseret blokprogrammering med enkel hardware – herunder en intelligent hub med 2 porte, 2 små motorer, en lysmatrix og en farvesensor – bringer også elevernes kreationer til live. Sættet indeholder desuden et farverigt udvalg af velkendte og alderssvarende LEGO klodser, reservedele og en holdbar opbevaringsboks med farvekodede sorteringsbakker, der gør byggeprocessen og undervisningen lettere.SPIKE Essential er en del af LEGO læringssystemet og tilbyder 5 forløb med 8 x 45-minutters lektioner, der er baseret på naturfaglige læreplaner. Til hver lektion medfølger en omfattende online lektionsplan med idéer til videre arbejde i dansk og matematik. Der medfølger også evalueringsskemaer og videoer som hjælp til undervisere. SPIKE Essential tilbyder også et omfattende undervisningskursus, der klæder undervisere godt på til naturvidenskabelig undervisning med LEGO læringssystemet.

 • 4 minifigurer, elever kan forholde sig til, med forskellige identiteter og karakteristika, fremmer problemløsning og understøtter social og følelsesmæssig læring.
 • Indeholder 2 små motorer, en farvesensor, 3x3 farvelysmatrix og en intelligent lille hub med 2 ind-/udgangsporte, Bluetooth-forbindelse, 6-akset gyroskop og et genopladeligt litiumionbatteri med mikro-USB-port til opladning og tilslutning.
 • Sættet består af 449 elementer og indeholder også et udvalg af velkendte LEGO klodser og reservedele som hjælp til intuitiv og nem konstruktion.
 • Robust opbevaringskasse med farvekodede sorteringsbakker gør det nemt at holde styr på elementerne.
 • SPIKE-appen indeholder alderssvarende ikon- og ordbaseret programmering baseret på Scratch og hjælper med at udvikle elevernes programmeringsevner.
 • 5 forløb med 8 x 45-minutters lektioner baseret på naturfaglige læreplaner får eleverne til at tænke selvstændigt gennem sjov, historiebaseret problemløsning.
 • Omfattende undervisningsressourcertil hver lektion klæder undervisere på til at levere inspirerende undervisning.Vigtig læring
 • Udvikle kompetencer til computationel tænkning, herunder at skabe og tilpasse sekvenser, teste, fejlfinde og bruge løkker.
 • Udforske den tekniske designproces, herunder definere et problem, brainstorme løsninger og teste og finpudse prototyper.
 • Undersøge de videnskabelige begreber energi, energioverførsel og sammenstød.
 • Styrke mundtlige kommunikationsevner, når eleverne diskuterer deres oplevelser i fællesskab.
 • Engagere sig i historiebaseret problemløsning.
 • Udvikle det sociale og følelsesmæssige sprog ved at hjælpe en hovedperson med at løse et problem.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Education SPIKE Essential-sæt
SKU
45345
UPC
673419322690
Dele
449
Tema
LEGO Education
LEGO pris
2 800 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.