LEGO Education BricQ Motion Prime-sæt 45400

En multifunktionel kraftsensor til interaktive modeller

lego 45400 education bricq motion prime saet
  • 564 Dele
  • LEGO Education Tema
  • 45400 SKU

LEGO Education BricQ Motion Prime engagerer de mellemstore elever i naturvidenskabelig læring, når de eksperimenterer med kræfter, bevægelse og interaktioner i en sportskontekst. BricQ Motion Prime rummer nemme, praktiske læringsaktiviteter, der giver sjove "aha"-oplevelser, når eleverne sætter LEGO klodser i bevægelse uden behov for teknologi. Dette sæt med 562 dele indeholder et omfattende udvalg af specialelementer, …

Læs mere...

Priser LEGO Education BricQ Motion Prime-sæt 45400

LEGO.com LEGO.com 1 299 kr Se

Se flere LEGO Education sæt

Beskrivelse LEGO Education BricQ Motion Prime-sæt 45400

LEGO Education BricQ Motion Prime engagerer de mellemstore elever i naturvidenskabelig læring, når de eksperimenterer med kræfter, bevægelse og interaktioner i en sportskontekst. BricQ Motion Prime rummer nemme, praktiske læringsaktiviteter, der giver sjove "aha"-oplevelser, når eleverne sætter LEGO klodser i bevægelse uden behov for teknologi.

Dette sæt med 562 dele indeholder et omfattende udvalg af specialelementer, såsom tandhjul, hjul, kugler, vægte og pneumatik, 4 minifigurer med mere, mens farvekodede sorteringsbakker letter byggeprocessen og gør oprydningen i slutningen af timen hurtig og effektiv. Der medfølger også udskiftningselementer samt trykte byggevejledninger med inspirerende idéer, der hjælper eleverne med at opdage fysik i aktion.

Denne introduktion til naturvidenskab rummer 1 enhed med 7 lektioner af 45 minutters varighed, som er baseret på nationale læseplaner og omfatter alt fra engagerende videoer og elevark til udskrivning, der inspirerer og inddrager eleverne, til lektionsplaner, lærervideoer, evalueringsskemaer og idéer til videre arbejde i matematik og faglig kommunikation, som hjælper lærerne med at tilrettelægge undervisningen. BricQ Motion Prime understøttes af et omfattende kursus i faglig udvikling.

  • De 562 LEGOelementer i sættet omfatter 4 minifigurer og mekaniske specialelementer, såsom tandhjul, fjedre, hjul, kugler, tunge klodser, pneumatik, ventilatorblade, måleelementer med mere.
  • Robust opbevaringskasse med farvekodede sorteringsbakker, der gør det nemt at at holde styr på elementerne.
  • Trykte byggevejledninger til modeller, der bruges i lektionerne, samt yderligere byggeinspiration.
  • Der medfølger også udskiftningselementer.
  • 1 enhed med 7 x 45-minutters lektioner samt idéer til videre arbejde i matematik og faglig kommunikation.
  • Informativt opgavemateriale i hver lektionsplan giver selv de mindst erfarne lærere den selvtillid, de skal bruge til at skabe engagerende undervisning.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Education BricQ Motion Prime-sæt
SKU
45400
EAN
5702016677607
UPC
673419322706
Dele
564
Tema
LEGO Education
LEGO pris
1 299 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.