LEGO Education BricQ Motion Essential-sæt 45401

Et batteri med stor kapacitet til LEGO Technic stor hub

lego 45401 education bricq motion essential saet
  • 523 Dele
  • LEGO Education Tema
  • 45401 SKU

LEGO Education BricQ Motion Essential engagerer de yngre elever i naturvidenskabelig læring, når de eksperimenterer med kræfter, bevægelse og interaktioner i en sportskontekst. BricQ Motion Essential rummer nemme, praktiske læringsaktiviteter, der giver sjove "aha"-oplevelser, når eleverne sætter LEGO klodser i bevægelse uden behov for teknologi. Dette sæt med 523 dele indeholder en lang række elementer, der …

Læs mere...

Priser LEGO Education BricQ Motion Essential-sæt 45401

LEGO.com LEGO.com 1 299 kr Se

Se flere LEGO Education sæt

Beskrivelse LEGO Education BricQ Motion Essential-sæt 45401

LEGO Education BricQ Motion Essential engagerer de yngre elever i naturvidenskabelig læring, når de eksperimenterer med kræfter, bevægelse og interaktioner i en sportskontekst. BricQ Motion Essential rummer nemme, praktiske læringsaktiviteter, der giver sjove "aha"-oplevelser, når eleverne sætter LEGO klodser i bevægelse uden behov for teknologi.

Dette sæt med 523 dele indeholder en lang række elementer, der er nemme at bygge med, tandhjul, tunge klodser, fjedre, 4 minifigurer med mere, mens farvekodede sorteringsbakker letter byggeprocessen og gør oprydningen i slutningen af timen hurtig og effektiv. Der medfølger også udskiftningselementer samt 2 trykte hæfter med byggevejledninger, som indeholder inspirerende idéer, der hjælper eleverne med at opdage fysik i aktion – også dem, der aldrig har bygget med LEGO klodser før.

Denne introduktion til naturvidenskab rummer 2 enheder med hver 7 lektioner af 45 minutters varighed, der er baseret på nationale læseplaner (én enhed til dealleryngste elever og én til de lidt ældre). Enhederne omfatter alt fra engagerende videoer og elevark til udskrivning, der inspirerer og inddrager eleverne, til lektionsplaner, lærervideoer, evalueringsskemaer og idéer til videre arbejde i matematik og faglig kommunikation, som hjælper lærerne med at tilrettelægge undervisningen. BricQ Motion Essential understøttes af et omfattende kursus i faglig udvikling.

  • De 523 LEGOelementer i sættet omfatter 4 minifigurer og en lang række elementer, der er nemme at bygge med, tandhjul, vægtklodser, fjedre, et måleelement, en papirholder med mere.
  • Robust opbevaringskasse med farvekodede sorteringsbakker, der gør det nemt at at holde styr på elementerne.
  • 2 trykte byggevejledninger til modeller, der bruges i lektionerne, samt yderligere byggeinspiration.
  • Der medfølger også udskiftningselementer.
  • 2 enheder med 7 x 45-minutters lektioner (1 enhed tilde alleryngste elever og 1 til de lidt ældre) samt idéer til videre arbejde i matematik og faglig kommunikation.
  • Informativt opgavemateriale i hver lektionsplan giver selv de mindst erfarne lærere den selvtillid, de skal bruge til at skabe engagerende undervisning.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Education BricQ Motion Essential-sæt
SKU
45401
EAN
5702016677614
UPC
673419322713
Dele
523
Tema
LEGO Education
LEGO pris
1 299 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.