LEGO Education SPIKE Prime-sæt 45678

Udvid kreativiteten i LEGO Education SPIKE Prime

LEGO 45678 Education SPIKE Prime-sæt - 20210818
 • 528 Dele
 • LEGO Education Tema
 • 45678 SKU

LEGO Education SPIKE Prime-sættet er et grundlæggende naturvidenskabeligt læringsredskab for elever i 6. til 8. klasse. SPIKE Prime-sættet kombinerer farverige LEGO byggeelementer, brugervenlig hardware og et intuitivt blokprogrammeringssprog baseret på Scratch, og bruger sjov læring til konstant at inspirere eleverne til kritisk tænkning og kompleks problemløsning, uanset deres læringsniveau. Fra lettilgængelige projekter til projekter med …

Læs mere...

Priser LEGO Education SPIKE Prime-sæt 45678

LEGO.com LEGO.com -3% 3 599 kr Se

Se flere LEGO Education sæt

Beskrivelse LEGO Education SPIKE Prime-sæt 45678

LEGO Education SPIKE Prime-sættet er et grundlæggende naturvidenskabeligt læringsredskab for elever i 6. til 8. klasse. SPIKE Prime-sættet kombinerer farverige LEGO byggeelementer, brugervenlig hardware og et intuitivt blokprogrammeringssprog baseret på Scratch, og bruger sjov læring til konstant at inspirere eleverne til kritisk tænkning og kompleks problemløsning, uanset deres læringsniveau. Fra lettilgængelige projekter til projekter med ubegrænsede kreative muligheder hjælper SPIKE Prime eleverne med at lære de grundlæggende naturvidenskabelige og det 21. århundredes kompetencer, de skal bruge til at blive morgendagens innovative hjerner … og samtidig have det sjovt!

Hjertet i SPIKE Prime-systemet er den programmerbare hub. Denne avancerede, men brugervenlige, klodsformede enhed har 6 ind-/udgangsporte, 5x5-lysmatrix, Bluetooth-konnektivitet, højttaler, 6-akset gyroskop og et genopladeligt batteri. SPIKE Prime-sættet omfatter også yderst præcise motorer og sensorer, der sammen med et stort udvalg af farverige LEGO byggeelementer giver eleverne mulighed for at designe og bygge sjove robotter, dynamiske enheder og andre interaktive modeller. De mange fastgørelsespunkter på hubben, motorer og sensorer samt nye, store byggeelementer hjælper eleverne til at bruge mindre tid på at bygge og mere tid på at lære. Den robuste opbevaringsboks og de 2 sorteringsbakker betyder også, at tidsforbruget til opsætning og oprydning holdes på et minimum, mens de mindre bakker er ideelle, når der er begrænset plads på bordet.

Det intuitive programmeringsmiljø til tablets og computere tager de bedste elementer fra det populære programmeringssprog baseret på Scratch og skaber et system, som både lærere og elever vil elske. Ud over Kom godt i gang-materialet indeholder appen 3 enhedsplaner med tilpasset indhold fra Fælles Mål, der har fokus på naturvidenskab og teknologiforståelse. Disse enheder er beregnet til elever i 6. til 8. klasse og er optimeret til 45-minutters lektioner. De styrker den naturvidenskabelige læring ved konstant at inspirere eleverne til kritisk tænkning og kompleks problemløsning, uanset deres læringsniveau. De omfattende lektionsplaner online med masser af tilgængeligt, interaktivt støttemateriale giver lærere alt, hvad de behøver for at kunne undervise med selvsikkerhed, uanset deres tidligere erfaringer.

 • Robust opbevaringsboks med sorteringsbakker, programmerbar hub, afstandssensor, kraftsensor, farvesensor, stor motor, 2 mellemstore motorer og mere end 500 flotte LEGO Technic elementer i friske farver.
 • Den programmerbare hub har en 5x5-lysmatrix, 6 ind-/udgangsporte, integreret 6-akset gyroskop, højttaler, Bluetooth-konnektivitet og genopladeligt batteri.
 • Blokprogrammeringsmiljøet til tablets og computere tager afsæt i det populære programmeringssprog baseret på Scratch, der bruges afmillioner af børn på verdensplan.
 • Aktivér eleverne med 3 enhedsplaner til 6.-8. klasse med fokus på naturvidenskab og teknologiforståelse, baseret på Fælles Mål og overvejende optimeret til 45-minutters lektioner. Indeholder omfattende lektionsplaner og hjælp til lærere online.
 • Brug kompetencer i teknisk design på alle trin i designprocessen.
 • Udvikl effektive kompetencer i problemløsning og programmering gennem dekomponering af problemer og algoritmisk tænkning.
 • Design projekter, der kombinerer hardware- og softwarekomponenter til indsamling og udveksling af data.
 • Arbejd med variabler, dataarrays og skybaserede data.
 • Brug kritisk tænkning, og udvikl reelle kompetencer til fremtidige jobs.

Hvis du som fagperson køber disse produkter til skoler eller til anden akkrediteret undervisning, bedes du klikke på linket nedenfor for at få flere oplysninger om, hvordan man udvælger og bruger disse løsninger til at opnå læringsresultater, der er skræddersyet til lokale uddannelseskrav, såsom muligheder for klassepakker, faglig udvikling og rådgivning om klasseløsninger. https://education.lego.com/shop/find-distributor

Er du som privatperson på udkig efter aktiviteter til læring i hjemmet for børn i alle aldre?
Uanset om børn befinder sig i klasseværelset eller på deres eget værelse, har de en stor fantasi, en medfødt nysgerrighed og en lyst til at udforske og tage chancer. Alt, hvad du skal bruge, er ressourcerne til at udnytte dette potentiale. LEGO Education vil gerne hjælpe. Praktisk læring er et middel til at skabe idéer og modeller og samtidig træne vigtige færdigheder som kommunikation, samarbejde, kritisk tænkning og kreativitet.

I mere end 40 år har LEGO Education udviklet undervisningsløsninger på grundlag af en etableret undervisningsteori om, at børn lærer bedst og husker mest gennem praktisk erfaring. Vores produkter er ikke legetøj – læringsmateriale fra LEGO Education til hjemmebrug er i stedet tænkt som en yderst berigende læringsoplevelse, der supplerer lokalt gældende krav til læreplaner.

LEGO Education tilbyder support både før og efter salget for at sikre, at LEGO Education materialet anvendes så effektivt som muligt i det pågældende læringsmiljø. Kontakt vores kundeserviceteam.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Education SPIKE Prime-sæt
SKU
45678
EAN
5702016376319
Dele
528
Tema
LEGO Education
LEGO pris
3 700 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.