LEGO 45678 Education SPIKE Prime-sæt

Udvid kreativiteten i LEGO Education SPIKE Prime

Produktoplysninger

SKU
45678
Dele
528 stk.
Alder
LEGO pris
3110,00 kr.

Om LEGO 45678 Education SPIKE Prime-sæt

  • Robust opbevaringsboks med sorteringsbakker, programmerbar hub, afstandssensor, kraftsensor, farvesensor, stor motor, 2 mellemstore motorer og mere end 500 flotte LEGO® Technic elementer i friske farver.
  • Den programmerbare hub har en 5×5-lysmatrix, 6 ind-/udgangsporte, integreret 6-akset gyroskop, højttaler, Bluetooth-konnektivitet og genopladeligt batteri.
  • Blokprogrammeringsmiljøet til tablets og computere tager afsæt i det populære programmeringssprog baseret på Scratch, der bruges afmillioner af børn på verdensplan.
  • Aktivér eleverne med 3 enhedsplaner til 6.-8. klasse med fokus på naturvidenskab og teknologiforståelse, baseret på Fælles Mål og overvejende optimeret til 45-minutters lektioner. Indeholder omfattende lektionsplaner og hjælp til lærere online.
  • Brug kompetencer i teknisk design på alle trin i designprocessen.
  • Udvikl effektive kompetencer i problemløsning og programmering gennem dekomponering af problemer og algoritmisk tænkning.
  • Design projekter, der kombinerer hardware- og softwarekomponenter til indsamling og udveksling af data.
  • Arbejd med variabler, dataarrays og skybaserede data.
  • Brug kritisk tænkning, og udvikl reelle kompetencer til fremtidige jobs.

Hvis du som fagperson køber disse produkter til skoler eller til anden akkrediteret undervisning, bedes du klikke på linket nedenfor for at få flere oplysninger om, hvordan man udvælger og bruger disse løsninger til at opnå læringsresultater, der er skræddersyet til lokale uddannelseskrav, såsom muligheder for klassepakker, faglig udvikling og rådgivning om klasseløsninger. https://education.lego.com/shop/find-distributor

Er du som privatperson på udkig efter aktiviteter til læring i hjemmet for børn i alle aldre?
Uanset om børn befinder sig i klasseværelset eller på deres eget værelse, har de en stor fantasi, en medfødt nysgerrighed og en lyst til at udforske og tage chancer. Alt, hvad du skal bruge, er ressourcerne til at udnytte dette potentiale. LEGO Education vil gerne hjælpe. Praktisk læring er et middel til at skabe idéer og modeller og samtidig træne vigtige færdigheder som kommunikation, samarbejde, kritisk tænkning og kreativitet.

I mere end 40 år har LEGO Education udviklet undervisningsløsninger på grundlag af en etableret undervisningsteori om, at børn lærer bedst og husker mest gennem praktisk erfaring. Vores produkter er ikke legetøj – læringsmateriale fra LEGO Education til hjemmebrug er i stedet tænkt som en yderst berigende læringsoplevelse, der supplerer lokalt gældende krav til læreplaner.

LEGO Education tilbyder support både før og efter salget for at sikre, at LEGO Education materialet anvendes så effektivt som muligt i det pågældende læringsmiljø. Kontakt vores kundeserviceteam.

Giv din anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *