LEGO 45680 Education SPIKE Prime-udvidelsessæt

Løft SPIKE Prime op til næste niveau

lego 45680 education spike prime udvidelsessaet
 • 603 Dele
 • LEGO Education Tema
 • 45680 SKU

LEGO® Technic og systemelementer i friske farver, bl.a. 2 store hjul, koniske tandhjul, stor motor og en farvesensor.Konkurrenceklar enhedsplan med over 10 timers naturvidenskabelig læring baseret på Fælles Mål. Indeholder omfattende lektionsplaner og hjælp til lærere online.Dette sæt kræver SPIKE™ Prime-sættet (45678).Lær de grundlæggende elementer i at skabe og programmere autonome robotter vha. sensorer.Udvikl evner …

Læs mere...

Priser LEGO 45680 Education SPIKE Prime-udvidelsessæt

Lego.com LEGO.com 941 kr Se

Se flere LEGO Education sæt

Beskrivelse LEGO 45680 Education SPIKE Prime-udvidelsessæt

 • LEGO Technic og systemelementer i friske farver, bl.a. 2 store hjul, koniske tandhjul, stor motor og en farvesensor.
 • Konkurrenceklar enhedsplan med over 10 timers naturvidenskabelig læring baseret på Fælles Mål. Indeholder omfattende lektionsplaner og hjælp til lærere online.
 • Dette sæt kræver SPIKE Prime-sættet (45678).
 • Lær de grundlæggende elementer i at skabe og programmere autonome robotter vha. sensorer.
 • Udvikl evner til samarbejde og teamwork ved at bygge en konkurrencerobot.
 • Test og finpuds programmer systematisk.
 • Brug kompetencer i problemløsning, og gennemfør konkurrencemissioner.
 • Brug kritisk tænkning, og udvikl reelle kompetencer til fremtidige jobs.

Hvis du som fagperson køber disse produkter til skoler eller til anden akkrediteret undervisning, bedes du klikke på linket nedenfor for at få flere oplysninger om, hvordan man udvælger og bruger disse løsninger til at opnå læringsresultater, der er skræddersyet til lokale uddannelseskrav, såsom muligheder for klassepakker, faglig udvikling og rådgivning om klasseløsninger. https://education.lego.com/shop/find-distributor

Er du som privatperson på udkig efter aktiviteter til læring i hjemmet for børn i alle aldre?
Uanset om børn befinder sig i klasseværelset eller på deres eget værelse, har de en stor fantasi, en medfødt nysgerrighed og en lyst til at udforske og tage chancer. Alt, hvad du skal bruge, er ressourcerne til at udnytte dette potentiale. LEGO Education vil gerne hjælpe. Praktisk læring er et middel til at skabe idéer og modeller og samtidig træne vigtige færdigheder som kommunikation, samarbejde, kritisk tænkning og kreativitet.

I mere end 40 år har LEGO Education udviklet undervisningsløsninger på grundlag af en etableret undervisningsteori om, at børn lærer bedst og husker mest gennem praktisk erfaring. Vores produkter er ikke legetøj – læringsmateriale fra LEGO Education til hjemmebrug er i stedet tænkt som en yderst berigende læringsoplevelse, der supplerer lokalt gældende krav til læreplaner.

LEGO Education tilbyder support både før og efter salget for at sikre, at LEGO Education materialet anvendes så effektivt som muligt i det pågældende læringsmiljø. Kontakt vores kundeserviceteam.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Education SPIKE Prime-udvidelsessæt
SKU
45680
EAN
5702016376326
UPC
673419306218
Dele
603
Tema
LEGO Education
LEGO pris
941 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.