LEGO BATMAN: FILMEN – BAGAGEMÆRKE 5005273

Sjælden

Giv din bagage stil med et strejf af Batman!

lego 5005273 batman filmen bagagemaerke
  • LEGO Batman Tema
  • 5005273 SKU

Lad Nattens Ridder passe på dine ting med dette flotte Batman bagagemærke fra LEGO BATMAN: FILMEN. Skriv dine kontaktoplysninger på kortet, sæt det ind på bagsiden af bagagemærket, og sæt mærket fast på kufferten eller rygsækken. Elastisk bagagemærke i silikone, der er udformet som en Batman figur fra LEGO BATMAN: FILMEN. Det har en Y-formet …

Læs mere...

Priser LEGO BATMAN: FILMEN – BAGAGEMÆRKE 5005273

LEGO.com LEGO.com 90 kr Se

Se flere LEGO Batman sæt

Beskrivelse LEGO BATMAN: FILMEN – BAGAGEMÆRKE 5005273

Lad Nattens Ridder passe på dine ting med dette flotte Batman bagagemærke fra LEGO BATMAN: FILMEN. Skriv dine kontaktoplysninger på kortet, sæt det ind på bagsiden af bagagemærket, og sæt mærket fast på kufferten eller rygsækken.

  • Elastisk bagagemærke i silikone, der er udformet som en Batman figur fra LEGO BATMAN: FILMEN. Det har en Y-formet strop til at sætte mærket fast på bagagen, og en bagside, der kan skydes åben og indeholder et kort til personlige kontaktoplysninger.

  • Over 14 cm langt og 8 cm bredt.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO BATMAN: FILMEN – BAGAGEMÆRKE
SKU
5005273
EAN
4895028517274
Tema
LEGO Batman
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
45 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.