LEGO Udstillingskasse 8 – sort 5006152

Giv LEGO fans mulighed for at vise deres samling af minifigurer frem p en smart mde

lego 5006152 udstillingskasse 8 sort
  • LEGO Minifigurer Tema
  • 5006152 SKU

LEGO fans kan nu udstille deres yndlingsminifigurer i denne kompakte udstillingskasse i 2 niveauer, som kan holde op til 8 minifigurer rene og i sikker afstand fra plagende søskende! Kassen er designet som en stor LEGO klods og inddelt i 8 rum i perfekt størrelse, så du kan præsentere de ikoniske LEGO minifigurer fra deres …

Læs mere...

Priser LEGO Udstillingskasse 8 – sort 5006152

Lego.com LEGO.com 200 kr Se

Se flere LEGO Minifigurer sæt

Beskrivelse LEGO Udstillingskasse 8 – sort 5006152

LEGO fans kan nu udstille deres yndlingsminifigurer i denne kompakte udstillingskasse i 2 niveauer, som kan holde op til 8 minifigurer rene og i sikker afstand fra plagende søskende! Kassen er designet som en stor LEGO klods og inddelt i 8 rum i perfekt størrelse, så du kan præsentere de ikoniske LEGO minifigurer fra deres bedste side. Kassen har en sort bund og en sort top, gennemsigtige sider og bundplader med knopper, så figurerne står mere sikkert.

  • En nem og effektiv måde for børn at opbevare, beskytte og udstille op til 8 LEGO minifigurer på.
  • Minifigurerne står sikkert på 8 grå bundplader, der er arrangeret på 2 niveauer. De gennemsigtige sider gør det muligt at se på indholdet fra alle retninger.
  • Over 18 cm høj, 19 cm bred og 4 cm dyb. Bemærk, at minifigurerne ikke medfølger.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Udstillingskasse 8 – sort
SKU
5006152
Tema
LEGO Minifigurer
LEGO pris
200 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.