LEGO Darth Vader taskevedhæng 5006267

Cool taskevedhng til fans af Darth Vader

lego 5006267 darth vader taskevedhaeng
  • LEGO Star Wars Tema
  • 5006267 SKU

Star Wars fans kan tage en ond Sith-fyrste med sig på farten med dette Darth Vader taskevedhæng. Illustrationen af Darth Vader LEGO minifiguren på fleksibel, holdbar silikone er en super gaveidé til alle fra 6 år. Der er plads på bagsiden til at skrive kontaktoplysninger, og vedhænget er nemt at fastgøre til en rygsæk eller …

Læs mere...

Priser LEGO Darth Vader taskevedhæng 5006267

Lego.com LEGO.com 45 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Darth Vader taskevedhæng 5006267

Star Wars fans kan tage en ond Sith-fyrste med sig på farten med dette Darth Vader taskevedhæng. Illustrationen af Darth Vader LEGO minifiguren på fleksibel, holdbar silikone er en super gaveidé til alle fra 6 år. Der er plads på bagsiden til at skrive kontaktoplysninger, og vedhænget er nemt at fastgøre til en rygsæk eller taske.

  • Et LEGO Star Wars taskevedhæng lavet af fleksibel, holdbar silikone i form af en Darth Vader-minifigur. Omfatter en fleksibel løkke, der gør det nemt at fastgøre vedhænget, samt plads på bagsiden til at skrive kontaktoplysninger.
  • En sjov fødselsdagsgave, julegave eller overraskelsesgave til LEGO Star Wars fans fra 6 år.
  • Vedhænget er over 18 cm langt og 6 cm bredt. Advarsel: Kvælningsfare – små dele.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Darth Vader taskevedhæng
SKU
5006267
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
45 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.